Bedrijfspanden in de gemeente Amsterdam

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Amsterdam en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Woensdag 25 januari 2023

Winkelruimte Leidsestraat 39hs Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Leidsestraat 39hs te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 199 m² (in units vanaf 95 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Leliegracht 16 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Leliegracht 16 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 132 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Dapperstraat 42hs Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 42hs te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 67 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte John Franklinstraat 89 - 91 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres John Franklinstraat 89 - 91 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1932 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 475.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 133 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Van Boetzelaerstraat 49 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Van Boetzelaerstraat 49 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1944. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 135 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Jacob van Lennepkade 307 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Jacob van Lennepkade 307 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1907. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte L + M Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres L + M te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 774 m² (in units vanaf 258 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Hartenstraat 35H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Hartenstraat 35H te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 96 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Binnenkant 26sous Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Binnenkant 26sous te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 91 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Gyroscoopweg 118 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Gyroscoopweg 118 te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 732 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid Amstelstraat 16 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Amstelstraat 16 te Amsterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Korte Zoutkeetsgracht 2 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Korte Zoutkeetsgracht 2 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1959. Een energielabel is niet verplicht. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 48 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Tussen Meer 1B Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Tussen Meer 1B te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1969. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 180 m² (in units vanaf 15 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Kinkerstraat 120a Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Kinkerstraat 120a te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1895. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 67 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Nieuwe Hemweg 48 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Hemweg 48 te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 347 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:11 uur
Flitser Stadhouderskade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:11 uur
Flitser Haarlemmerweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:11 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent