Bedrijfspanden in de gemeente Amsterdam

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Amsterdam en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zondag 19 mei 2024

Winkelruimte Reguliersbreestraat 30- 32 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Reguliersbreestraat 30- 32 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 404 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Winkelruimte Heiligeweg 53 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Heiligeweg 53 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 48 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Horecagelegenheid Gustav Mahlerlaan 399 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Gustav Mahlerlaan 399 te Amsterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 111 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Asterweg 99 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Asterweg 99 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 53 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Van Woustraat 200D Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Van Woustraat 200D te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel C. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 56 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Joris van Andringastraat 18H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Joris van Andringastraat 18H te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1944 met energielabel G. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 30 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Bloemgracht 286 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Bloemgracht 286 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 77 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Horecagelegenheid Nieuw-Zeelandweg 6C Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Nieuw-Zeelandweg 6C te Amsterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 465.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 350 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Zuideinde 329 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Zuideinde 329 te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 950.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 105 m².

Kantoorruimte Admiraal De Ruijterweg 91H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Admiraal De Ruijterweg 91H te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1910. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 92 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Jan Evertsenstraat 103H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Jan Evertsenstraat 103H te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 158 m² (in units vanaf 139 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Pilotenstraat 35- 45 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Pilotenstraat 35- 45 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.154 m² (in units vanaf 385 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Limmerick 62 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Limmerick 62 te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 189 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Eerste Kostverlorenkade 4 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Eerste Kostverlorenkade 4 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 122 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Tolstraat 127 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Tolstraat 127 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1907. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 255 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Piet Heinkade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur
Flitser Molenaarsweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur
Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur
Flitser Troelstralaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur
Flitser De Ruijterkade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur
Flitser Haarlemmer Houttuinen, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:37 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement