Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Amsterdam

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Amsterdam. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Amsterdam op onderwerp:

  Getuigen verkeersongeval Stadhouderskade gezocht
  Zaterdag 18 november 2017 om 11:38

  Amsterdam - Op zaterdagochtend 18 november heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Stadhouderskade, waarbij één persoon zwaargewond is geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

  AmsterdamAanrijding met letsel
  Acht aanhoudingen in internationaal drugsonderzoek
  Vrijdag 17 november 2017 om 11:58

  Amsterdam - De politie in Amsterdam heeft woensdag 15 november 2017 acht mannen aangehouden in een grootschalig drugsonderzoek. Het gaat om vier Nederlanders, drie Ieren en een Belg. Zij werden op verschillende locaties in Amsterdam door arrestatieteams aangehouden.

  AmsterdamOsdorp-OostCalandlaan/LelylaanDrugs
  Drie verdachten van babbeltrucs aangehouden
  Vrijdag 17 november 2017 om 11:37

  Amsterdam - De recherche van de politie in Amsterdam-West heeft drie verdachten aangehouden op verdenking van oplichting door middel van babbeltrucs. Twee mannen in de leeftijd van18 en 43 jaar en een 36-jarige vrouw uit Amsterdam kwamen voor in meerdere rechercheonderzoeken.

  AmsterdamDiefstal
  80 kilo cocaïne aangetroffen bij spookburgeractie
  Vrijdag 17 november 2017 om 10:21

  Amsterdam - Amsterdamse rechercheurs hebben recentelijk ruim 80 kilo cocaïne in beslaggenomen en twee verdachten aangehouden in een woning in Nieuw-West. De mannen, Colombianen van 33 en 48 jaar oud, zijn in bewaring gesteld.

  AmsterdamMiddelveldsche AkerpolderDe Aker West
  Man ernstig mishandeld Kleine-Gartmanplantsoen
  Vrijdag 17 november 2017 om 09:56

  Amsterdam - De politie stelt een onderzoek in naar mishandelingen die vrijdagochtend 17 november 2017 heeft plaatsgevonden op het Kleine-Gartmanplantsoen. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem 0800-7000. Het is mogelijk om beeldmateriaal aan de politie ter beschikking te stellen via het tipformulier.

  AmsterdamDe WeteringschansMishandeling
  Storing telefooncentrale politie verholpen
  Donderdag 16 november 2017 om 16:51

  Amsterdam - De politie heeft vandaag enige tijd last gehad van een technische storing in de 0900-8844 centrale. Deze is inmiddels verholpen. Onze verontschuldigingen voor eventuele overlast en dank voor uw begrip.

  Amsterdam
  Recherche op zoek naar specifieke getuige in zaak dode vrouw Djakartaterras
  Donderdag 16 november 2017 om 12:05

  Amsterdam - De recherche van district Oost is op zoek naar specifieke getuigen, die meer kunnen vertellen over de dode vrouw die zondagochtend 12 november rond 02.45 uur op het Djakartaterras is aangetroffen.

  AmsterdamMoord, doodslag, overlijden
  Drie verdachten aangehouden op verdenking van brandstichting Markengouw
  Donderdag 16 november 2017 om 10:00

  Amsterdam - De politie hield op 31 oktober en 14 november twee mannen en een vrouw aan in een onderzoek naar een autobrand in Amsterdam Noord.

  AmsterdamWaterlandpleinbuurtBrand
  Recherche start onderzoek naar het overlijden van een vrouw (27)
  Woensdag 15 november 2017 om 13:13

  Amsterdam - De recherche van district Oost is afgelopen weekend een onderzoek gestart naar het overlijden van een 27-jarige vrouw.

  AmsterdamIndische Buurt OostZuidoostkwadrant Indische buurtMoord, doodslag, overlijden
  Beller valse 112 meldingen aangehouden
  Dinsdag 14 november 2017 om 09:45

  Amsterdam - Een 27-jarige man is maandagavond aangehouden nadat hij twee valse 112 meldingen had gedaan. De recherche van district Oost heeft de zaak in onderzoek.

  AmsterdamOsdorp-OostCalandlaan/LelylaanSchietincident
  Man overleden na steekincident op straat
  Zondag 12 november 2017 om 11:01

  Amsterdam - Een 40-jarige man is zaterdagavond 11 november 2017 overleden na een steekincident op de Admiraal Helfrichstraat.

  AmsterdamStadsdeel WestVan GalenbuurtSteekincident
  Vrouw op fiets overleden bij aanrijding
  Vrijdag 10 november 2017 om 16:24

  Amsterdam - Vrijdagmiddag 10 november 2017 rond vijf voor half vier is een hoogbejaarde vrouw op een fiets na een aanrijding op de kruising Ookmeerweg / Osdorperweg overleden.

  AmsterdamStadsdeel Nieuw-West(Verkeers)ongeval
  Snelheidscontroles op ‘hot spot’ PH-kade
  Vrijdag 10 november 2017 om 15:34

  Amsterdam - De politie gaat de komende periode extra snelheidscontroles uitvoeren op de Prins Hendrikkade. Bij de laatste drie controles bleek dat het overtredingspercentage ruim boven de 15% lag. De Prins Hendrikkade is een zogenaamde ‘hot spot’ waar de afgelopen 3 jaar 17 zware letselongevallen plaatsvonden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVerkeersovertreding
  Getuigen gezocht ernstig verkeersongeval Provincialeweg
  Vrijdag 10 november 2017 om 14:22

  Amsterdam - Op dinsdag 7 november heeft rond 19.20 uur op de Provinciale weg in Driemond een ernstig ongeval plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumAanrijding met letsel
  Aanhoudingen in witwasonderzoek
  Woensdag 8 november 2017 om 16:42

  Amsterdam - De politie heeft zaterdag 4 november drie personen aangehouden op verdenking van witwassen en een persoon voor drugsbezit in zijn woning. Maandag 6 november is een vijfde verdachte aangehouden op verdenking van witwassen. In totaal heeft de politie meer dan vijf ton aan contant geld in beslag genomen.

  AmsterdamStadsdeel ZuidoostBijlmer-Oost (E, G, K)Drugs
  Verdachte aangehouden na beroving op Bijlmerplein
  Dinsdag 7 november 2017 om 16:43

  Amsterdam Zuidoost - In de vroege ochtend van dinsdag 7 november is een 30-jarige vrouw uit Amsterdam onder bedreiging van een baksteen beroofd op het Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost. Er is een 31-jarige man uit Polen aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel ZuidoostBijlmer-Centrum (D, F, H)Overval
  Verdachten van oplichting aangehouden
  Dinsdag 7 november 2017 om 10:28

  Amsterdam - Rechercheurs van District Oost hebben de afgelopen maanden zes mannen en twee vrouwen aangehouden in verband met oplichting van ouderen. Na een babbeltruc, het bemachtigen van de bankpas en pincode, werden bankrekeningen geplunderd. De slachtoffers zijn voornamelijk senioren. De slachtoffers kregen eerst een telefoontje dat een pakje onderweg was en korte tijd later verscheen dan iemand aan de deur met een pakje met een waardeloze inhoud.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOplichting
  Drie inbrekers Hornweg aangehouden
  Maandag 6 november 2017 om 09:42

  Amsterdam - Bij een gezamenlijke actie van politie en een beveiligingsbedrijf zijn zondagmorgen 5 november drie mannen (19, 22, 24 jaar ) uit Amsterdam op heterdaad aangehouden op het terrein van een groothandel in levensmiddelen aan de Hornweg. Zij worden verdacht van diefstal van goederen.

  AmsterdamStadsdeel WestpoortWestelijk HavengebiedDiefstal
  Steen door raam bus
  Vrijdag 3 november 2017 om 11:01

  Middenmeer - Op donderdagavond werd er een steen gegooid naar een lijnbus op de Prof. Ter Veenweg in Middenmeer

  AmsterdamStadsdeel OostMiddenmeer
  Zeven aanhoudingen in onderzoek naar Albanese criminele organisatie
  Woensdag 1 november 2017 om 14:27

  Amsterdam - De politie heeft dinsdag 31 oktober 2017 in een grootschalig onderzoek naar internationale drugshandel zeven personen aangehouden. Bij invallen in veertien panden in Amsterdam, Amstelveen, Zwanenburg, Velserbroek, Muiderberg en Rotterdam werden drie vuurwapens, een handgranaat, geld en een aanzienlijke hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDrugs

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk