Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Tuindorp Oostzaan

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Tuindorp Oostzaan. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Vrijdag 15 mei 2015

  S.A.S. Koeriers
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 mei 2015

  Op 12 mei 2015 is het faillissement uitgesproken van S.A.S. Koeriers. Het insolventienummer is F.13/15/210. S.A.S. Koeriers is gevestigd in Amsterdam. S.A.S. Koeriers is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » De Bongerd » 1036LK

  Donderdag 5 december 2013

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 3 december 2013

  Op 3 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.13/13/793. Natuurlijk persoon is gevestigd in Amsterdam. Natuurlijk persoon is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033PW

  Donderdag 24 juni 2010

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 22 juni 2010

  Op 22 juni 2010 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.13/10/412. Natuurlijk persoon is gevestigd in Amsterdam. Natuurlijk persoon is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033KG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuindorp Oostzaan

  Instellen

  Buurten in Tuindorp Oostzaan

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?