Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Malburgen West

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Malburgen West. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 5 september 2018

  Birlik Auto's
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 september 2018

  Op 4 september 2018 is het faillissement uitgesproken van Birlik Auto's. Het insolventienummer is F.05/18/344. Birlik Auto's is gevestigd in Arnhem. Birlik Auto's is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West » 6841EL

  Woensdag 9 juli 2014

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 juli 2014

  Op 8 juli 2014 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.05/14/659. Natuurlijk persoon is gevestigd in Arnhem. Natuurlijk persoon is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West » 6841BD

  Donderdag 6 februari 2014

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 februari 2014

  Op 4 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.05/14/128. Natuurlijk persoon is gevestigd in Arnhem.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West » 6841CZ

  Donderdag 29 augustus 2013

  Phanos Nederrijn B.V.
  Laatste wijziging faillissement donderdag 22 augustus 2013

  Op 22 augustus 2013 is het faillissement uitgesproken van Phanos Nederrijn Bv. Het insolventienummer is F.16/13/938. Phanos Nederrijn Bv is gevestigd in Arnhem. Phanos Nederrijn Bv is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Arnhem » Malburgen West » Meinerswijk / De Praets » 6841HA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Malburgen West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?