Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Malburgen West

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Malburgen West. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Malburgen West op onderwerp:

  Donderdag 25 oktober 2018

  Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof
  Politienieuws
  Donderdag 25 oktober 2018 om 11:37

  Arnhem - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige poging straatroof gisteravond rond tien voor half 12 aan de Dovenetellaan. Een man moest zijn geld en telefoon af staan. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West
  Politie doorzoekt woning na melding vuurwapen
  Politienieuws
  Woensdag 25 april 2018 om 11:57

  Arnhem - De politie in Arnhem doorzicht dinsdag 24 april een woning aan de Heermoesstraat. Reden was een melding dat de bewoner mogelijk in de openbare ruimte zou hebben geschoten met een vuurwapen. Agenten vonden daadwerkelijk een echt vuurwapen, waarna de bewoner werd aangehouden.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West

  Dinsdag 6 maart 2018

  Woningoverval Arnhem, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Dinsdag 6 maart 2018 om 13:23

  Arnhem - Onbekenden hebben in de nacht van maandag 5 op zaterdag 6 maart een overval gepleegd op een anti-kraakpand aan de Meijnerswijk in Arnhem. De bewoonster, een 30-jarige vrouw, is daarbij niet gewond geraakt, maar wel hevig geschrokken. In een schuur die op hetzelfde terrein staat, maar niet bij de woning hoort, is een hennepkwekerij aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

  Arnhem » Malburgen West » Meinerswijk / De Praets

  Maandag 11 april 2016

  Trio opgepakt na inbraakpoging
  Politienieuws
  Maandag 11 april 2016 om 11:54

  Arnhem - De politie heeft zondagochtend vroeg in Arnhem drie mannen opgepakt wegens een inbraak poging. Het trio, twee Arnhemmers van 39 en 24 jaar en een 24-jarige man zonder vast adres werden op heterdaad betrapt.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West

  Zaterdag 29 augustus 2015

  Onderzoek na overval op woning
  Politienieuws
  Zaterdag 29 augustus 2015 om 11:14

  Arnhem - De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek na een woningoverval aan de Dovenetellaan zaterdag omstreeks 05.30 uur. Twee gemaskerde mannen kwamen de woning binnen en bonden de bewoners, een man en vrouw, vast. Ze eisten geld. Zonder buit gingen de mannen er ineens vandoor. De politie zoekt getuigen.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West

  Zondag 14 juni 2015

  Man gewond bij steekincident
  Politienieuws
  Zondag 14 juni 2015 om 12:58

  Arnhem - De politie heeft zaterdagavond 13 juni twee 51-jarige Arnhemmers aangehouden in verband met een steekincident die avond op de Dovenetellaan. Daarbij raakte één persoon gewond. Het gaat om een 35-jarige Arnhemmer.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West

  Donderdag 18 december 2014

  Succesvolle controle in kader Donkere dagen offensief
  Politienieuws
  Donderdag 18 december 2014 om 15:21

  Arnhem - De politie heeft woensdag 17 december in Arnhem een algemene verkeerscontrole gehouden in het kader van het zogeheten Donkere dagen offensief.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West
  Hennepkwekerij ontdekt in huis
  Politienieuws
  Donderdag 18 december 2014 om 11:45

  Arnhem - In een flatwoning aan de Andoornstraat in de Arnhemse wijk Malburgen heeft de politie woensdag een hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij is ontmanteld. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke voor de hennepteelt.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West
  Arnhemmer opgepakt na diefstal partij sigaretten
  Politienieuws
  Donderdag 18 december 2014 om 11:05

  Arnhem - De politie heeft woensdag een 21-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van een partij sigaretten. De partij werd dinsdagnacht buitgemaakt bij een inbraak in een winkel aan de Hoefbladlaan in de wijk Malburgen.

  Arnhem » Malburgen West » Malburgen West

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Malburgen West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?