Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Heusdenhout

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Heusdenhout. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Maandag 5 januari 2015

  Schilders- En Afwerkbedrijf Ebas B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 30 december 2014

  Op 30 december 2014 is het faillissement uitgesproken van Schilders- En Afwerkbedrijf Ebas B.V.. Het insolventienummer is F.02/14/930. Schilders- En Afwerkbedrijf Ebas B.V. is gevestigd in Breda. Schilders- En Afwerkbedrijf Ebas B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout » 4817NE
  Bouw- En Adviesbureau H.C.J. Van Den Broek B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 30 december 2014

  Op 30 december 2014 is het faillissement uitgesproken van Bouw- En Adviesbureau H.C.J. Van Den Broek B.V.. Het insolventienummer is F.02/14/931. Bouw- En Adviesbureau H.C.J. Van Den Broek B.V. is gevestigd in Breda. Bouw- En Adviesbureau H.C.J. Van Den Broek B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout » 4817NE
  Aannemersbedrijf J.C. Van Den Broek B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 30 december 2014

  Op 30 december 2014 is het faillissement uitgesproken van Aannemersbedrijf J.C. Van Den Broek B.V.. Het insolventienummer is F.02/14/932. Aannemersbedrijf J.C. Van Den Broek B.V. is gevestigd in Breda. Aannemersbedrijf J.C. Van Den Broek B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout » 4817NE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heusdenhout

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?