Nieuws over Heusdenhout

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heusdenhout. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Heusdenhout op onderwerp:

  Zaterdag 7 september 2019

  Politie en NS bemensen pop-up steunpunt op station Breda
  Politienieuws
  Zaterdag 7 september 2019 om 13:22

  Breda - Politiemensen van basisteam Markdal en van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) nemen komende week, samen met medewerkers Veiligheid & Service van de NS, hun intrek in een leegstaande ruimte in de gang onder het station.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Maandag 24 juni 2019

  Man slachtoffer van diefstal met geweld
  Politienieuws
  Maandag 24 juni 2019 om 14:04

  Breda - Een 19-jarige man uit Breda is gisteren slachtoffer geworden van een diefstal waarbij geweld is gebruikt. De man werd overvallen in zijn auto waarbij diverse sieraden en zijn telefoon zijn meegenomen.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Zaterdag 27 april 2019

  Verdachte (17) van straatroof verstopt zich in het water
  Politienieuws
  Zaterdag 27 april 2019 om 08:37

  Breda - Een 17-jarige jongen uit de gemeente Gilze en Rijen vluchtte afgelopen nacht voor de politie toen zij hem als verdachte aanmerkte voor het plegen van een straatroof. Voorafgaand werd in het Park Valkenberg een 17-jarig slachtoffer mishandeld en beroofd van zijn telefoon.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Woensdag 17 april 2019

  Overheid pakt onverklaarbaar vermogen af van mogelijke witwassers
  Politienieuws
  Woensdag 17 april 2019 om 14:47

  Breda - Gedurende een gezamenlijke actie tegen ondermijnende criminaliteit, zijn er woensdag 17 april acht aanhoudingen verricht en 13 auto’s, een camper en een motor in beslag genomen, met een totaalwaarde van minimaal 200.000 euro. Ook is er beslag gelegd op twee rekeningen met een tegoed van vermoedelijk tienduizenden euro’s en heeft het CJIB beslag gelegd op een woning in Oosterhout. De Belastingdienst inde tijdens de actie een bedrag van 35.000 euro en nam vier voertuig in beslag. Door een intensieve samenwerking tussen onder andere de politie, het Regionale Informatie en Expertise Centrum (RIEC), de gemeentes, de Belastingdienst, de Douane, het Openbaar Ministerie en CJIB, zijn die dag acht adressen bezocht waar eigenaren onverklaarbaar vermogen zouden bezitten. Deze actie komt voort uit de extra financiën die zijn vrijgemaakt in het kader van de geïntensiveerde aanpak van ondermijning.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Zaterdag 13 april 2019

  Vijf aanhoudingen en veel drugs in beslag genomen
  Politienieuws
  Zaterdag 13 april 2019 om 09:56

  Breda - Drugsweek politieteam Weerijs sussesvol: 5 aanhoudingen en veel drugs in beslag genomen

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Vrijdag 22 maart 2019

  Veel informatie verzameld tijdens start project Piggyback
  Politienieuws
  Vrijdag 22 maart 2019 om 12:40

  Breda/ Kapelle - Belastingdienst, Douane, politie, FIU, Kamer van Koophandel, OM en de Federale politie in België hebben deze week de handen in een geslagen bij de start van project Piggyback. Ook verschillende gemeenten, het RIEC en de Taskforce Brabant-Zeeland namen deel aan de actie. De verschillende diensten informatie verzameld over bedrijven uit de fruitbranche die mogelijke betrokken zijn bij het smokkelen van cocaïne. Letterlijk betekent piggybacking het meerijden op iemands rug.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Dinsdag 5 maart 2019

  Verdachte vernieling ontkomt nadat vriend de politie aanvalt
  Politienieuws
  Dinsdag 5 maart 2019 om 14:50

  Breda - Een agent raakte maandag 4 maart in de Adriaan Bergenstraat gewond bij de aanhouding van een vrouw. Haar vriend, een 30-jarige man uit de gemeente Geertruidenberg, sprong tijdens de aanhouding op de rug van de agent, waardoor de vrouw kon ontkomen. De man is vervolgens onder hevig verzet aangehouden. De agent deed aangifte van mishandeling.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Vrijdag 25 januari 2019

  Vijf bekeuringen voor geen voorrang geven voetgangers in Heusdenhout
  Politienieuws
  Vrijdag 25 januari 2019 om 13:32

  Breda - De wijkagent van Heusdenhout, Jelle Vingerhoets, heeft naar aanleiding van klachten van buurtbewoners, samen met twee collega’s in opleiding, donderdag- en vrijdagochtend tussen 08.00 en 09.00 uur op de Heerbaan in burger een verkeerscontrole gehouden. Deze was vooral gericht op automobilisten die geen voorrang verlenen bij zebrapaden.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Donderdag 24 januari 2019

  Drugs, wapens en geld gevonden
  Politienieuws
  Donderdag 24 januari 2019 om 16:21

  Breda/ Sprundel/ Etten-Leur - Agenten van de Landelijke Eenheid hebben woensdagmiddag 23 januari rond 16.00 uur een 29-jarige man uit Sprundel aangehouden op industrieterrein Vosdonk (Breda). De man reed rond in een auto vol verpakking voor vermoedelijk drugs. Op de verpakking werden drugsresten aangetroffen.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Dinsdag 18 december 2018

  Hebt u een vraag over ons werk tijdens de feestdagen? Stel ‘m dan via Facebook
  Politienieuws
  Dinsdag 18 december 2018 om 16:05

  Gemeenten Breda, Etten-Leur en Zundert - Politie-, brandweer- en ambulancemedewerkers, zes stuks in totaal, zitten woensdag 19 december 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur klaar om uw vragen over bijvoorbeeld vuurwerk te beantwoorden.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Vrijdag 9 november 2018

  Mannen mishandelen winkelpersoneel en klant tijdens diefstal
  Politienieuws
  Vrijdag 9 november 2018 om 08:37

  Breda - Bij een supermarkt aan de Bisschopshoeve werd donderdagavond 8 november door een 24-jarige man uit Oosterhout en een 54-jarige man uit Breda blikken bier gestolen. Hierbij mishandelden zij een personeelslid en een klant. De politie hield de verdachten even later aan.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Woensdag 24 oktober 2018

  Veel openstaande belastingschulden geïnd tijdens grote controle
  Politienieuws
  Woensdag 24 oktober 2018 om 12:55

  Breda - Gisteren vond er een grote controle plaats aan het Dr. Jan Ingen Houszplein. Verschillende onderdelen van de politie, Belastingdienst, Belastingsamenwerking West Brabant en de gemeente namen deel aan deze controle. Er werd onder meer ruim 67.000 euro aan openstaande belastingschulden geïncasseerd.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Donderdag 6 september 2018

  Criminele motorbende No Surrender onder de loep
  Politienieuws
  Donderdag 6 september 2018 om 16:27

  Breda - De aanpak van Outlaw Motorcycle Gangs heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden van deze motorclubs zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Niet alleen de leiders worden aangepakt, ook is vandaag bekend geworden dat de overheid No Surrender wil verbieden. Mensen met informatie over criminele activiteiten van leden en ex-leden van No Surrender worden opgeroepen deze informatie te delen met de politie. Dat kan ook anoniem.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Maandag 9 juli 2018

  Vrouw in huis vol harddrugs
  Politienieuws
  Maandag 9 juli 2018 om 11:05

  Breda - Een vrouw (30) is aangehouden voor het bezit van harddrugs.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  Woensdag 4 juli 2018

  Getuige zet politie op spoor van gevaarlijk rijdende automobilist
  Politienieuws
  Woensdag 4 juli 2018 om 09:28

  Breda - Een 32-jarige man uit Dongen is dinsdag 3 juli 2018 omstreeks 20.10 uur op de Grote Houw aangehouden ter zake rijden onder invloed van alcohol en / of drugs en ‘wapenbezit’. Een getuige die hem achterna reed had gezien dat hij al slingerend met zijn auto met hoge snelheid door het centrum reed.

  Breda > Breda Oost > Heusdenhout

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement