Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Heusdenhout

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heusdenhout. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Heusdenhout op onderwerp:

  Vrijdag 25 januari 2019

  Vijf bekeuringen voor geen voorrang geven voetgangers in Heusdenhout
  Politienieuws
  Vrijdag 25 januari 2019 om 13:32

  Breda - De wijkagent van Heusdenhout, Jelle Vingerhoets, heeft naar aanleiding van klachten van buurtbewoners, samen met twee collega’s in opleiding, donderdag- en vrijdagochtend tussen 08.00 en 09.00 uur op de Heerbaan in burger een verkeerscontrole gehouden. Deze was vooral gericht op automobilisten die geen voorrang verlenen bij zebrapaden.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 24 januari 2019

  Drugs, wapens en geld gevonden
  Politienieuws
  Donderdag 24 januari 2019 om 16:21

  Breda/ Sprundel/ Etten-Leur - Agenten van de Landelijke Eenheid hebben woensdagmiddag 23 januari rond 16.00 uur een 29-jarige man uit Sprundel aangehouden op industrieterrein Vosdonk (Breda). De man reed rond in een auto vol verpakking voor vermoedelijk drugs. Op de verpakking werden drugsresten aangetroffen.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Vrijdag 9 november 2018

  Mannen mishandelen winkelpersoneel en klant tijdens diefstal
  Politienieuws
  Vrijdag 9 november 2018 om 08:37

  Breda - Bij een supermarkt aan de Bisschopshoeve werd donderdagavond 8 november door een 24-jarige man uit Oosterhout en een 54-jarige man uit Breda blikken bier gestolen. Hierbij mishandelden zij een personeelslid en een klant. De politie hield de verdachten even later aan.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Woensdag 24 oktober 2018

  Veel openstaande belastingschulden geïnd tijdens grote controle
  Politienieuws
  Woensdag 24 oktober 2018 om 12:55

  Breda - Gisteren vond er een grote controle plaats aan het Dr. Jan Ingen Houszplein. Verschillende onderdelen van de politie, Belastingdienst, Belastingsamenwerking West Brabant en de gemeente namen deel aan deze controle. Er werd onder meer ruim 67.000 euro aan openstaande belastingschulden geïncasseerd.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 6 september 2018

  Criminele motorbende No Surrender onder de loep
  Politienieuws
  Donderdag 6 september 2018 om 16:27

  Breda - De aanpak van Outlaw Motorcycle Gangs heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden van deze motorclubs zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Niet alleen de leiders worden aangepakt, ook is vandaag bekend geworden dat de overheid No Surrender wil verbieden. Mensen met informatie over criminele activiteiten van leden en ex-leden van No Surrender worden opgeroepen deze informatie te delen met de politie. Dat kan ook anoniem.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Woensdag 4 juli 2018

  Getuige zet politie op spoor van gevaarlijk rijdende automobilist
  Politienieuws
  Woensdag 4 juli 2018 om 09:28

  Breda - Een 32-jarige man uit Dongen is dinsdag 3 juli 2018 omstreeks 20.10 uur op de Grote Houw aangehouden ter zake rijden onder invloed van alcohol en / of drugs en ‘wapenbezit’. Een getuige die hem achterna reed had gezien dat hij al slingerend met zijn auto met hoge snelheid door het centrum reed.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Zondag 24 juni 2018

  Amokmaker aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 24 juni 2018 om 10:39

  Breda - Een agressieve man heeft zaterdagavond voor consternatie gezorgd in een winkel aan de Bisschopshoeve. Twee mensen die hem probeerden te kalmeren hebben aangifte gedaan van mishandeling.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Dinsdag 13 maart 2018

  Alcohol in het spel
  Politienieuws
  Dinsdag 13 maart 2018 om 10:51

  Breda - Een 72-jarige bestuurder uit Breda reed maandag 12 maart 2018 rond 23.00 uur op de Heerbaan/Grote Houw tegen een lantaarnpaal. Hij was onder invloed van alcohol.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Dinsdag 6 maart 2018

  Twee aanhoudingen na inbraak supermarkt
  Politienieuws
  Dinsdag 6 maart 2018 om 09:17

  Breda - Bij een supermarkt op de Bisschopshoeve vond in de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 maart een inbraak plaats. De politie hield een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 28-jarige man uit Breda op heterdaad aan.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 7 december 2017

  Ondermijningscontrole
  Politienieuws
  Donderdag 7 december 2017 om 16:21

  Breda - Verschillende partners en teams hebben donderdag een statische ondermijningsactie gehouden. Op een carpoolplaats in Breda werden 42 voertuigen gecontroleerd.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 9 november 2017

  Eigenaren gezocht van teruggevonden gestolen fietsen
  Politienieuws
  Donderdag 9 november 2017 om 16:46

  Breda - Na een anonieme tip heeft de politie 35 gestolen fietsen gevonden in een huis in de wijk Tuinzigt. Er is een 44 jarige verdachte aangehouden.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout
  Amfetamineolie en goederen voor drugslab in woning
  Politienieuws
  Donderdag 9 november 2017 om 14:57

  Breda - Tijdens de tweedaagse actie tegen synthetische drugs is de politie woensdag 8 november in een pand aan Doctor Ariensplein op 7,5 liter amfetamineolie gestuit. Ook werd 2 kilo MDMA en diverse goederen voor een drugslab gevonden.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Vrijdag 29 september 2017

  Valse identiteitsbewijzen
  Politienieuws
  Vrijdag 29 september 2017 om 08:27

  Breda - Vier Roemenen zijn donderdagmiddag aangehouden nadat twee van hun probeerden met valse identiteitsbewijzen een Burgerservicenummer (BSN) te krijgen bij de gemeente.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Dinsdag 19 september 2017

  Babbeldief actief in Breda e.o
  Politienieuws
  Dinsdag 19 september 2017 om 15:05

  Breda - Opnieuw is een hoogbejaarde vrouw het slachtoffer geworden van babbeldief. Een 86-jarige vrouw uit de wijk Zandberg is vrijdagochtend 15 september 2017 bestolen door een mannelijke dief die zich met een smoes bij haar binnen wist te praten. Behalve in de wijk Zandberg sloegen mannelijke babbeldieven vorige week ook toe in de wijk Geeren-Zuid in Breda, in Bavel en in Geertruidenberg.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Vrijdag 7 juli 2017

  Drugshandelaar aangehouden in park Valkenberg
  Politienieuws
  Vrijdag 7 juli 2017 om 18:03

  Breda - Agenten hebben tijdens een drugsactie in park Valkenberg op donderdagmiddag 6 juli een 22-jarige man uit Tilburg aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De man handelt vermoedelijk in harddrugs. Toen de agenten de man controleerde vonden zij tientallen bolletjes cocaïne bij hem en een hoeveelheid contant geld.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heusdenhout

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?