Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Opstal

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Opstal. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Vrijdag 17 november 2017

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 7 november 2017

  Op 7 november 2017 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.09/17/416. Natuurlijk persoon is gevestigd in Naaldwijk.

  Westland » Naaldwijk » Opstal » 2671PD

  Woensdag 3 mei 2017

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 2 mei 2017

  Op 2 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.09/17/147. Natuurlijk persoon is gevestigd in Naaldwijk.

  Westland » Naaldwijk » Opstal » 2671NH

  Donderdag 11 februari 2016

  Kwekerij D. Van Es
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 9 februari 2016

  Op 9 februari 2016 is het faillissement uitgesproken van Kwekerij D. Van Es. Het insolventienummer is F.09/16/77. Kwekerij D. Van Es is gevestigd in Naaldwijk. Kwekerij D. Van Es is actief in de branche Landbouw, bosbouw en visserij.

  Westland » Naaldwijk » Opstal » 2671ZB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Opstal

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?