Nieuws over Westland

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws over Westland. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van tal van verschillende bronnen.

Filter Filter

Gisteravond

Weer voertuig te water aan de Westlandroute
Westlanders.nu
8 uur en 40 minuten geleden

Naaldwijk 02.12.2022 - Voor de derde keer dit jaar is op de vrijdagavond een voertuig aan de Westlandroute te water geraakt tussen de Veilingroute en het Vlietpolderplein.

Auto rijdt water in langs Westlandroute
Algemeen Dagblad
5 uur en 50 minuten geleden

Een automobilist is vrijdagavond het water langs de Westlandroute ingereden. Hij raakte niet gewond en werd aangehouden.

Gemeenteraad wil meer kansen voor lokale ondernemers bij klussen van gemeente
Algemeen Dagblad
6 uur en 27 minuten geleden

Lokale ondernemers moeten nóg meer kansen krijgen om klussen voor de gemeente Westland te doen. Vorig jaar ging ongeveer 23 procent van de opdrachten naar lokale ondernemers en dat gaat om een bedrag

Grote loterij met 5000 prijzen voor vrijwilligers: ‘Meer dan ooit belangrijk dat we nu naar elkaar o
Algemeen Dagblad
7 uur en 23 minuten geleden

Nationale Vrijwilligersdag is bij uitstek dé dag om een extra compliment uit te delen aan iedereen die zich afgelopen jaar over het lot van een ander of de samenleving heeft ontfermd. Dat vindt Westla

Gisteren

Ongeluk na achtervolging met automobilisten zonder rijbewijs
Westlanders.nu
12 uur en 25 minuten geleden

Vlaardingen 02.12.2022 - In Nederland mag je een auto kopen zonder dat je een rijbewijs nodig hebt, maar dat kan soms tot vreemde taferelen leiden zoals de politie donderdagavond meemaakte in Vlaardin

Nieuwe maatregelen tegen gebruik sigaretten
Westlanders.nu
12 uur en 55 minuten geleden

Den Haag 02.12.2022 - Het kabinet streeft ernaar dat kinderen die nu opgroeien deel zullen uitmaken van de rookvrije generatie, ook zonder E-sigaretten.

Man ernstig gewond tijdens schoonmaken A20
Westlanders.nu
14 uur en 40 minuten geleden

Rotterdam 02.12.2022 - Een man is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt aan zijn been nadat hij chemicaliën over zijn been morste bij het schoonmaken van het wegdek op de A20 in Rotterdam.

Cijfers coronavirus voor vrijdag 2 december
Westlanders.nu
13 uur en 25 minuten geleden

Westlanden 02.12.2022 - Op vrijdag 2 december zijn er in 3 dagen tijd in Nederland 2.773 positieve testen van het coronavirus vastgesteld.

Tiener uit Den Hoorn opgepakt na straatroof
Westlanders.nu
11 uur en 40 minuten geleden

Wassenaar 02.12.2022 - De politie hield op dinsdagavond 30 november een inwoner uit Den Hoorn aan tijdens een klopjacht na een straatroof in Wassenaar.

Opnieuw omgekeerde Nederlandse vlaggen opgehangen in Den Hoorn
Algemeen Dagblad
11 uur en 35 minuten geleden

Demonstranten hebben vrijdagmiddag op het viaduct over de A4 op de Woudselaan omgekeerde Nederlandse vlaggen opgehangen.

Fietsen massaal gejat in Westland, toename van maar liefst 76 procent
Algemeen Dagblad
12 uur en 13 minuten geleden

Geen fiets is meer veilig in Westland. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er maar liefst 389 stalen rossen gejat. Dat waren er vorig jaar in dezelfde periode 221, een stijging van maar liefs

Ruim 150 kinderen krijgen cadeautje tijdens Westlands Sinterklaasfeest
Algemeen Dagblad
13 uur en 22 minuten geleden

Ruim 150 Westlandse kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben, hebben tijdens het Westlands Sinterklaasfeest bij Lentiz | Dalton een mooi cadeau gekregen en konden ook meedoen met verschillend

Vijf aanhoudingen en tientallen boetes bij integrale verkeerscontrole op veilingterrein FloraHolland
Algemeen Dagblad
15 uur en 14 minuten geleden

Tijdens een grote verkeerscontrole op het terrein van bloemenveiling Royal FloraHolland in Honselersdijk zijn onlangs vijf personen aangehouden en tientallen weggebruikers op de bon geslingerd. In tot

Vertraging en extra kosten in bouw door stikstofuitspraak
Westlanders.nu
20 uur en 55 minuten geleden

Westland 02.12.2022 - Op 7 november zijn er collegevragen gesteld door de fractie CDA over de stikstofuitspraak door de Raad van State en de woningbouwambities in Westland.

Boetes en aanhoudingen bij verkeerscontrole bloemenveiling
Westlanders.nu
17 uur en 25 minuten geleden

Honselersdijk 02.12.2022 - De politie heeft de resultaten bericht van een integrale verkeerscontrole die op maandag 14 november plaats vond op het terrein van Royal Flora Holland in Honselersdijk.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent