Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Westland

Wil je weten welke bedrijven er in Westland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westland.

In Westland zoek ik een:

  INFRA#GWW
  februari 2018

  De onderneming INFRA#GWW is gevestigd op Troubadourlaan 30 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Grondverzet.

  2694ASWestland's-GravenzandeVreeburgh
  van Santen Grondverzet
  februari 2018

  De onderneming van Santen Grondverzet is gevestigd op Sudesstraat 39 te Naaldwijk en is actief in de branche Grondverzet.

  2672HWWestlandNaaldwijkHoogeland Oost
  Tof Interieur styling & advies
  februari 2018

  De onderneming Tof Interieur styling & advies is gevestigd op Molenstraat 94 te Monster en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  2681BTWestlandMonsterKleine Geest en Molenwijk
  Mannetjesmakers
  februari 2018

  De vennootschap onder firma Mannetjesmakers is gevestigd op Noordweg 30 te Wateringen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  2291EEWestlandWateringenWateringen Noord en Ambachtshof
  EuroInterTrade B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap EuroInterTrade B.V. is gevestigd op Harp 16 te De Lier en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

  2678HHWestlandDe LierDe Lier West
  MMJ Trading B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap MMJ Trading B.V. is gevestigd op Wilgenhove 30 te Kwintsheul en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

  2295RBWestlandKwintsheulKwintsheul Centrumgebied
  International Food Collective B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap International Food Collective B.V. is gevestigd op Honderdland 71 te Maasdijk en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

  2676LSWestlandMaasdijkBedrijventerrein Honderland & Coldenhove
  de Groene Mediamakelaar
  februari 2018

  De onderneming de Groene Mediamakelaar is gevestigd op Dreeslaan 114 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  2672EBWestlandNaaldwijkPijletuinen
  Ventiguard B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap Ventiguard B.V. is gevestigd op Leehove 39 te De Lier en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

  2678MAWestlandDe LierBedrijventerrein Westerlee
  Van der Hout Bouwmanagement en Support
  februari 2018

  De onderneming Van der Hout Bouwmanagement en Support is gevestigd op van Lennepstraat 21 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  2691ZSWestland's-GravenzandeV/d kasteelewijk
  Van Rijn Graanadvies Holding B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap Van Rijn Graanadvies Holding B.V. is gevestigd op Maasdijk 144 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  2676AHWestlandMaasdijkWoonkern maasdijk
  Van Rijn Graanadvies B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap Van Rijn Graanadvies B.V. is gevestigd op Maasdijk 144 te Maasdijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmidd.

  2676AHWestlandMaasdijkWoonkern maasdijk
  Meermeubels
  februari 2018

  De onderneming Meermeubels is gevestigd op NoordLierweg 61 te De Lier en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  2678NAWestlandDe LierBuitengebied De Lier
  MJ Food&Beverage
  februari 2018

  De vennootschap onder firma MJ Food&Beverage is gevestigd op Middenzwet 37 te Wateringen en is actief in de branche Restaurants.

  2291HMWestlandWateringenBuitengebied wateringen
  Alex Prime
  februari 2018

  De onderneming Alex Prime is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  2291PDWestlandWateringenBedrijventerrein Wateringen
  BUP
  februari 2018

  De vennootschap onder firma BUP is gevestigd op Waterpark 48 te Wateringen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  2291AKWestlandWateringenPlan Zuid
  Aalbregt Transport
  februari 2018

  De onderneming Aalbregt Transport is gevestigd op Raad van Europastraat 4 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  2694DBWestland's-GravenzandeDorp oost
  Toolsrevisie
  februari 2018

  De onderneming Toolsrevisie is gevestigd op Professor Holwerdalaan 103 te Naaldwijk en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  2672LDWestlandNaaldwijkHoogeland West
  Sushi Gartaula & Kafle V.O.F.
  februari 2018

  De vennootschap onder firma Sushi Gartaula & Kafle V.O.F. is gevestigd op Harry Hoekstraat 34 te Wateringen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  2291SPWestlandWateringenHofwijk en Oranjehof
  Remon's Kappers en Barbier
  februari 2018

  De vennootschap onder firma Remon's Kappers en Barbier is gevestigd op Hoofdstraat 31 te De Lier en is actief in de branche Haarverzorging.

  2678CEWestlandDe LierDe Lier Centrumgebied

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk