Bedrijven in Westland

Wil je weten welke bedrijven er in Westland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westland.

Filter

Maandag 26 september 2022

Akkari Makaret
Opgericht in September 2022

De onderneming Akkari Makaret is gevestigd op Persijnstraat 36 te De Lier en is actief in de branche Koeriers.

Brilliant Wagenpark B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Brilliant Wagenpark B.V. is gevestigd op Fultonstraat 11B te 's-Gravenzande en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Zwinkels ABC Advies Begeleiding Coaching
Opgericht in September 2022

De onderneming Zwinkels ABC Advies Begeleiding Coaching is gevestigd op Plaats Langeveld 13A te Monster en is actief in de branche Speciaal basisonderwijs.

Slager Online Selling
Opgericht in September 2022

De onderneming Slager Online Selling is gevestigd op Kreek 35 te Poeldijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cares4yourKids
Opgericht in September 2022

De onderneming Cares4yourKids is gevestigd op Koningin Julianaweg 33 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Vereniging van Eigenaars 'De Zaak Emmen' aan de Phileas Foggstraat 116A-01 t/m 116A-16 te Emmen
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars 'De Zaak Emmen' aan de Phileas Foggstraat 116A-01 t/m 116A-16 te Emmen is gevestigd op Stoelmatter 50 te Wateringen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

J.W.I. Hendriks Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap J.W.I. Hendriks Holding B.V. is gevestigd op Madeweg 78A te Monster en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Gianina's Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Gianina's Care is gevestigd op Loo 13 te Poeldijk en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

N.W. Hendriks Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap N.W. Hendriks Holding B.V. is gevestigd op Madeweg 78A te Monster en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Insured Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Insured Care is gevestigd op Berkenhove 14 te Kwintsheul en is actief in de branche Thuiszorg.

J.B. Hendriks Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap J.B. Hendriks Holding B.V. is gevestigd op Madeweg 78A te Monster en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bouhafra Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Bouhafra Zorg is gevestigd op Hoofdstraat 158 te De Lier en is actief in de branche Thuiszorg.

Mark van Nierop Fotografie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Mark van Nierop Fotografie is gevestigd op Lijsterbesstraat 9 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Fotografie.

Intexo B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Intexo B.V. is gevestigd op Fluwijn 58 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

KamillDak
Opgericht in September 2022

De onderneming KamillDak is gevestigd op Korte Spruit 10 te Wateringen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent