Bedrijven in Westland

Wil je weten welke bedrijven er in Westland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westland.

Filter Filter

Gisteren

XploreYself
Opgericht in December 2022

De onderneming XploreYself is gevestigd op Anne Vondelingplantsoen 3 te Naaldwijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Sahabe Greenhouse B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Sahabe Greenhouse B.V. is gevestigd op Tuindersweg 2 te De Lier en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

van Zeijl Beschoeiingswerken
Opgericht in Januari 2007

De onderneming van Zeijl Beschoeiingswerken is gevestigd op Vlotlaan 902 te Monster en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

S?ll
Opgericht in November 2022

De onderneming S?ll is gevestigd op Santhorsthof 10 te Monster en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wickplants B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Wickplants B.V. is gevestigd op De Bruidsbogerd 6 te Naaldwijk en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

LVD Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap LVD Holding B.V. is gevestigd op Marsmanstraat 39 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Jimmy Horstmans
Opgericht in November 2022

De onderneming Jimmy Horstmans is gevestigd op Zanddijk 64 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

ONS Infrasupport B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap ONS Infrasupport B.V. is gevestigd op Havenstraat 8 te Monster en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maasluiden Potplanten B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Maasluiden Potplanten B.V. is gevestigd op Maasdijk 67 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

De Kwis Kluis
Opgericht in November 2022

De onderneming De Kwis Kluis is gevestigd op Artsen zonder Grenzenln 8 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Vervaardiging van speelgoed en spellen.

HB Orchids B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap HB Orchids B.V. is gevestigd op Verburghlaan 34 te Poeldijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

J.C. Meerts Auto's V.O.F.
Opgericht in December 2020

De vennootschap onder firma J.C. Meerts Auto's V.O.F. is gevestigd op Kornalijn 128 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "LAYERS, Jade 120, 124, 128, 132, 136, 140, 144, 148, 152, 156, 160, 164, 3316 LJ Dordrecht" is gevestigd op Stoelmatter 50 te Wateringen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Sanne van der Salm
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sanne van der Salm is gevestigd op Vlotlaan 503 te Monster en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Powergrid Projects B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Powergrid Projects B.V. is gevestigd op Hoefsmid 3A te Wateringen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent