Bedrijven in Westland

Wil je weten welke bedrijven er in Westland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westland.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Tholor B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap Tholor B.V. is gevestigd op De Ln van Westlands Roem 50 te Wateringen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Gymgurls
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gymgurls is gevestigd op Dijkstraat 95B te Honselersdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Raze Renovatiesloop B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Raze Renovatiesloop B.V. is gevestigd op Nobelstraat 15BU12 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dakdekkersdiensten Daniel Banas
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dakdekkersdiensten Daniel Banas is gevestigd op Hoenderparklaan 94 te Kwintsheul en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Boevenkopje
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Boevenkopje is gevestigd op Hohorst 12 te De Lier en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BRICK tech & advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BRICK tech & advies is gevestigd op Duyvenvoordestraat 1 te Monster en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Canti Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Canti Dienstverlening is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Mike van der Knaap B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Mike van der Knaap B.V. is gevestigd op Vlietweg 4A te Naaldwijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Stichting Administratiekantoor Mari?ndijk
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Mari?ndijk is gevestigd op Mariendijk 4 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Ewin Flor
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Ewin Flor is gevestigd op Tuindersweg 12 te De Lier en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Fruta Sana II B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Fruta Sana II B.V. is gevestigd op ABC Westland 100 te Poeldijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Pente Connect
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pente Connect is gevestigd op NoordLierweg 55 te De Lier en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Administratiekantoor Ipotane
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Ipotane is gevestigd op ABC Westland 271 te Poeldijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Daria Shtin
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Daria Shtin is gevestigd op Molenstraat 46G te Naaldwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

van der Meer
Opgericht in Mei 2006

De vennootschap onder firma van der Meer is gevestigd op Laan van Binnendijk 11 te De Lier en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent