Bedrijfspanden in de gemeente Westland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Westland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 20 november 2023

Kantoorruimte Prinses Julianastraat 12 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prinses Julianastraat 12 te Naaldwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1977. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, systeemplafond en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 88 m² (in units vanaf 22 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid Julianastraat 2 Poeldijk

Dit bedrijfspand op het adres Julianastraat 2 te Poeldijk is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 324 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Honderdland 348 Maasdijk

Dit bedrijfspand op het adres Honderdland 348 te Maasdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 345.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 132 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Gildestraat 117 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Gildestraat 117 te Naaldwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1995. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 306.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 216 m².

Bedrijfsruimte Leehove 93 De Lier

Dit bedrijfspand op het adres Leehove 93 te De Lier is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 465.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 255 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 16 november 2023

Bedrijfsruimte Marie Curiestraat 14 's-Gravenzande

Dit bedrijfspand op het adres Marie Curiestraat 14 te 's-Gravenzande is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 374 m² (in units vanaf 346 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 11 november 2023

Bedrijfsruimte De Vierde Hoeve 13 Maasdijk

Dit bedrijfspand op het adres De Vierde Hoeve 13 te Maasdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 388 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 9 november 2023

Bedrijfsruimte Naaldwijkseweg 90 98- 99 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Naaldwijkseweg 90 98- 99 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 61 m².

Bedrijfsruimte Linnewever 24 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Linnewever 24 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 339.500 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 276 m² (in units vanaf 138 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Wantsnijderplaats 13 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Wantsnijderplaats 13 te Naaldwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 113 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Molenstraat 35 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Molenstraat 35 te Naaldwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel E. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 111 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 4 november 2023

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 56 - 57 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 56 - 57 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 825.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 469 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Vlotlaan 515 Monster

Dit bedrijfspand op het adres Vlotlaan 515 te Monster is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 115 m².

Bedrijfsruimte De Zeeuwlaan 15 Poeldijk

Dit bedrijfspand op het adres De Zeeuwlaan 15 te Poeldijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1974. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 11.266 m².

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Lierweg 22 A 77 De Lier

Dit bedrijfspand op het adres Lierweg 22 A 77 te De Lier is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 28 m².

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent