Bedrijfspanden in de gemeente Westland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Westland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vanmorgen

Verhard buitenterrein Klopperman 1 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 1 te Wateringen heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. .

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Klopperman 53 40 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53 40 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m².

Kantoorruimte Slotenmakerstraat 27 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Slotenmakerstraat 27 te Naaldwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 19 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 19 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 215.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 22 november 2022

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 62h Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 62h te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 375.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 207 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Naaldwijkseweg 77 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Naaldwijkseweg 77 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 219.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 78 m².

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte Vlotlaan 519 Monster

Dit bedrijfspand op het adres Vlotlaan 519 te Monster is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 148 m².

Woensdag 16 november 2022

Bedrijfsruimte Oudecampsweg 27a De Lier

Dit bedrijfspand op het adres Oudecampsweg 27a te De Lier is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.010 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Klopperman 53 66 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53 66 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Dinsdag 15 november 2022

Bedrijfsruimte Klopperman 53 Unit 74 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53 Unit 74 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en krachtstroom. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Donderdag 10 november 2022

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 20L Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 20L te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 275.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m² (in units vanaf 60 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 4 november 2022

Bedrijfsruimte Leemolen 3 4 De Lier

Dit bedrijfspand op het adres Leemolen 3 4 te De Lier is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 23 m².

Bedrijfsruimte Hovenierstraat 99 A 7 Naaldwijk

Dit bedrijfspand op het adres Hovenierstraat 99 A 7 te Naaldwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 76 m².

Winkelruimte Herenstraat 80 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Herenstraat 80 te Wateringen is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 370 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Nobelstraat 15 BU 22 's-Gravenzande

Dit bedrijfspand op het adres Nobelstraat 15 BU 22 te 's-Gravenzande is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 146 m².

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent