Maandag 12 oktober 2026 11:27 uur
Anderen
Ontvang updates voor Anderen
Vodafone laat gebruikers met een Unlimited Plus- of Unlimited Max-abonnement data delen met andere Vodafone-gebruikers. De gedeelde data blijft de hele maand geldig, maar klanten kunnen die niet terugnemen.
Lees het volledige artikel bij de bron
Bekijk al het lokale nieuws van Anderen