Wat gebeurt er in Zeeland

Afgelopen uur

112 melding Vrijgesproken buurman van dodelijke steekpartij Oostkapelle keert terug naar zijn huis.

OOSTKAPELLE - E.F. uit Oostkapelle, de man die onlangs is vrijgesproken voor het neersteken van zijn bovenbuurvrouw, keert komende vrijdag terug naar zijn huis.

112 melding Jeugdbende opgerold die Middelburgse wijk onveilig maakte: drugshandel, overvallen en ripdeals..

MIDDELBURG - De politie heeft een Middelburgse bende opgerold die zich bezighield met drugshandel, overvallen en ripdeals.

Vanmiddag

112 melding Politie zoekt slachtoffers ripdeal in Utrecht na aanhoudingen in Zeeland. #utrecht

UTRECHT - Bijna twintig jongemannen zijn de afgelopen maand gearresteerd omdat zij mogelijk bij een bende horen in Middelburg.

112 melding ROOSENDAAL – Een 43-jarige man is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op de A17 bij knooppunt De Stok.

De politie meldt dat hij onder invloed van drugs achter het stuur zat.. #nieuws #roosendaal

Weekcijfers: Aantal besmettingen in Zeeland licht gestegen, GGD verwacht verdere daling komende weke

De daling van het aantal coronabesmettingen in Zeeland heeft vorige week niet doorgezet. Sterker nog: het aantal besmettingen lag vorige week zelfs iets hoger dan de week ervoor. Zo werden vorige week...

112 melding Telefoon vermoorde Ichelle van de Velde gevonden in water bij Aardenburg .

De politie heeft vorige week maandag de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden tijdens een zoektocht in het buitengebied in het Zeeuwse Aardenburg. Dat me...

112 melding Nederlandse politie vindt telefoon van vermoorde Ichelle.
112 melding   2 uur en 12 minuten geleden

De Nederlandse politie heeft in een watergang bij het Zeeuwse Aardenburg de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden. Samen met specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt de politie of er nog data uit het toestel kunnen worden veiliggesteld, aldus de politie woensdag. Hoofdverdachte in de zaak is de uitgeweken Antwerpse vrouw, Sandra H.

112 melding Invallen bij criminele organisatie ‘Zone 8' in onderzoek drugshandel en ripdeals.

De politie heeft in een onderzoek naar een criminele organisatie met de naam ‘Zone 8’ uit Middelburg aanhoudingen verricht. De leden zouden zich hebben bezig gehouden met drugshandel en ripdeals.

112 melding Agenten van @teamverkeerzwb betrapten vannacht een bestuurder op het rijden onder invloed van drugs. Man is aangehouden..

Een 43-jarige automobilist uit Kamperland is afgelopen nacht, woensdag 23 juni, aangehouden nadat bleek dat hij onder invloed van drugs reed.

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement