Wat gebeurt er in Flevoland

Afgelopen uur

112 melding Volgens de rechtbank zijn er sterke aanwijzingen dat het viertal rechtstreeks met de brandstichting te maken heeft, maar zijn deze niet genoeg voor een veroordeling..

De rechtbank in Rotterdam heeft vier mannen vrijgesproken die werden verdacht van betrokkenheid bij het in brand steken van een 5G-zendmast in Dronten.

Vanmiddag

112 melding Man in Lelystad (78) laat nep-bankmedewerkers in zijn huis door politie in de boeien slaan.

Een 78-jarige man uit Lelystad kreeg argwaan toen een vrouw belde; ze beweerde van de bank te zijn waar hij samen met zijn echtgenote een rekening had.

112 melding Vier verdachten van zendmastbrand in Dronten vrijgesproken: „Te weinig bewijs” - ..

DRONTEN - De rechtbank in Rotterdam heeft vandaag de vier mannen, die verdacht werden van de zendmastbrand in april 2020 aan de Guldendreef in Dronten, allemaal vrijgesproken.

112 melding De politie heeft dinsdag een 21-jarige Kroaat in de val laten lopen die uit was op de bankpas van een bejaard echtpaar uit Lelystad.. #nieuws #lelystad

Een 21-jarige Kroaat belandde dinsdag 22 juni in een politiecel toen hij bij een bejaard echtpaar uit Lelystad probeerde hun pinpas te ontfutselen. Een truc die helaas vaker voorkomt.

112 melding Oplichters in #Lelystad komen niet ver. Dankzij een zeer alert echtpaar, bankmedewerkers die direct reageerden en goed politiewerk van collega's van @politielelystad liep het net op tijd goed af. Dat had zomaar anders kunnen zijn:.

Een 21-jarige Kroaat belandde dinsdag 22 juni in een politiecel toen hij bij een bejaard echtpaar uit Lelystad probeerde hun pinpas te ontfutselen. Een truc die helaas vaker voorkomt.

112 melding Ambulance met gepaste spoed naar Hospitaalweg in Almere
112 melding   3 uur en 49 minuten geleden

Op 23 juni 2021 om 13:14 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Hospitaalweg te Almere.

Nieuws - Raad van State: aanpassingen Roggebotsluis kunnen doorgaan - Omroep Flevoland

De geplande aanpassingen bij Roggebotsluis tussen Dronten en Kampen kunnen doorgaan. Dat heeft de Raad van State woensdag bepaald. Bezwaren tegen het verwijderen van de sluis, de bouw van een nieuwere...

Vanmorgen

112 melding De rechtszaak tegen een 28-jarige Almeerder die wordt verdacht van een overval op een telefoonwinkel, is gisteren niet inhoudelijk behandeld. Er moet nog één getuige verhoord worden..

De rechtszaak tegen een 28-jarige Almeerder die wordt verdacht van een overval op een telefoonwinkel, is dinsdag niet inhoudelijk behandeld.

112 melding #Lelystad Reddingsactie brandweer voor baby-eendjes Brederode Lelystad.

LELYSTAD - Woensdagmorgen 23 juni tegen 10.30 uur heeft de brandweer een reddingsactie opgezet voor baby-eendjes zonder moeder aan de Brederode in

112 melding Politie naar Gershwinstraat in Almere vanwege aanrijding met letsel

Op 23 juni 2021 om 10:56 is de politie uitgereden naar Gershwinstraat te Almere.

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement