Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Verspreide huizen Boelenslaan

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Verspreide huizen Boelenslaan. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Verspreide huizen Boelenslaan op onderwerp:

  Dinsdag 28 april 2015

  Automobilist overleden na ongeval
  Politienieuws
  Dinsdag 28 april 2015 om 09:36

  Boelenslaan - Een 30-jarige inwoner van Drachten is in de nacht van maandag op dinsdag overleden ten gevolge van een eenzijdig ongeval op de Langewyk bij Boelenslaan. De Drachtster raakte rond 21.50 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur van zijn auto kwijt.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Boelenslaan

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?