Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Verspreide huizen Boelenslaan

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Verspreide huizen Boelenslaan.

  Dinsdag 15 juli 2014

  Woning It Jachtfjild 6 Boelenslaan

  Het adres van deze woning is It Jachtfjild 6 te Boelenslaan. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 7630m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 300.000.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233TT
  Woning De Trije Roeden 21 Boelenslaan

  Het adres van deze woning is De Trije Roeden 21 te Boelenslaan. Het pand heeft een oppervlakte van 90m² en een perceeloppervlakte van 1335m² en heeft 2 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 199.000.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233KP
  Woning Koartewyk 1 Boelenslaan

  Het adres van deze woning is Koartewyk 1 te Boelenslaan. Het pand heeft een oppervlakte van 115m² en een perceeloppervlakte van 4780m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 315.000.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233LR

  Dinsdag 16 april 2013

  Woning Stienstrawei 12 Boelenslaan

  Het adres van deze woning is Stienstrawei 12 te Boelenslaan. Het pand heeft een oppervlakte van 150m² en een perceeloppervlakte van 870m² en heeft 7 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 440.000.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233LP
  Woning De Trije Roeden 34 Boelenslaan

  Het adres van deze woning is De Trije Roeden 34 te Boelenslaan. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 755m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 219.000.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233KR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Boelenslaan

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?