Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Winkelcentrum

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Winkelcentrum. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Winkelcentrum op onderwerp:

  Maandag 22 oktober 2018

  Overval tankstation Arnhem; politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Maandag 22 oktober 2018 om 13:19

  Arnhem - Een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem is op zondagavond 21 oktober overvallen door vier onbekende jonge mannen. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

  Arnhem » Presikhaaf Oost » Winkelcentrum

  Maandag 23 juli 2018

  Politie zoekt getuigen van schietincident in Arnhem
  Politienieuws
  Maandag 23 juli 2018 om 11:40

  Arnhem - Zaterdagavond 21 juli rond middernacht was er eerst een woordenwisseling tussen twee mannen op de lange Wal richting parkeerplaats Kramersgildeplein in Arnhem. Omstanders hebben de ruzie gesust waarna de mannen verder liepen richting het Chinese restaurant bij winkelcentrum Presikhaaf.

  Arnhem » Presikhaaf Oost » Winkelcentrum

  Dinsdag 15 mei 2018

  Zaken in Bureau GLD van woensdag 16 mei
  Politienieuws
  Dinsdag 15 mei 2018 om 09:17

  Zutphen, Arnhem, Dieren, Apeldoorn, Heumen - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.

  Arnhem » Presikhaaf Oost » Winkelcentrum

  Maandag 20 november 2017

  Zaken in Bureau GLD van 22 november
  Politienieuws
  Maandag 20 november 2017 om 13:55

  Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  Arnhem » Presikhaaf Oost » Winkelcentrum

  Zaterdag 21 oktober 2017

  Jongeren aangehouden na poging straatroof
  Politienieuws
  Zaterdag 21 oktober 2017 om 15:16

  Arnhem - Vrijdagavond rond 19.30 uur werd een 30-jarige inwoonster van Arnhem op de Ruitenberglaan door twee gemaskerde jongemannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De twee wilden geld. Toen ze dit niet kregen gingen de verdachten er samen met een groepje vandoor. Meerdere surveillance-eenheden gingen meteen na de melding die kant op. In de omgeving zagen agenten een groep lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Zes minderjarigen in de leeftijd van 13 tot en met 16 jaar uit Arnhem konden even later worden aangehouden.

  Arnhem » Presikhaaf Oost » Winkelcentrum Presikhaaf

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Winkelcentrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?