Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Mastbos

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Mastbos. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Mastbos op onderwerp:

  Bejaarde man gewond na aanrijding
  Dinsdag 23 januari 2018 om 09:04

  Breda - Een 77-jarige man uit Amsterdam raakte maandagavond 22 januari gewond bij een verkeersongeval op de Bouvignelaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosAanrijding met letsel
  Schennispleger aangehouden
  Vrijdag 29 september 2017 om 11:23

  Breda - Op aanwijzing van een getuige heeft de politie donderdagmiddag een man aan weten te houden in het Mastbos die daar naakt rondfietste. Hij zou dit al vaker gedaan hebben.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosZeden
  Kledingdieven rijden met bestelauto tegen boom.
  Maandag 27 maart 2017 om 11:51

  Breda - Afgelopen nacht is omstreeks 04.45 uur ingebroken in een winkel op de Wilhelminastraat. De daders maakten volgens een getuige gebruik van een personenauto vermoedelijk van het merk BMW en een witkleurige bestelbus. De bestelwagen werd kort na de inbraak op de Bouvignelaan aangetroffen tegen een boom. Dit in België gestolen voertuig is getakeld en wordt op sporen onderzocht.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDiefstal
  Man op straat beroofd
  Donderdag 5 januari 2017 om 12:15

  Breda - Een 69-jarige inwoner van Rotterdam is woensdagavond beroofd op de Galderseweg.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosOverval
  Dronken automobilist zonder rijbewijs geeft personalia broer op
  Donderdag 4 augustus 2016 om 11:48

  Breda - Een 31-jarige Bredanaar is donderdag 4 augustus 2016 omstreeks 00.05 uur tijdens een routinecontrole op de Westerhagelaan betrapt op het rijden onder invloed. In de auto hing een sterke alcohollucht. Hij weigerde echter op de juiste manier in het alcoholindicatie apparaat te blazen, waarna hij werd aangehouden.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDrankmisbruik
  Twee mannen aangehouden op verdenking van huisvredebreuk
  Dinsdag 5 april 2016 om 10:59

  Breda - De politie heeft maandag 4 april 2016 een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 23-jarige man uit Waspik aangehouden op verdenking van huisvredebreuk.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosInbraak
  Vermoedelijke drugsdealers aangehouden
  Donderdag 18 februari 2016 om 16:15

  Breda - De politie heeft omstreeks 13.15 uur op de Bouvignedreef een 20-jarige man uit Gilze en een 22-jarige Bredanaar aangehouden op de verdenking van het dealen van hard drugs.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDrugs
  Traceerbare auto leidt tot aanhoudingen
  Zaterdag 13 februari 2016 om 12:59

  Breda/Zeist - Vrijdagavond 12 februari 2016 wordt er ingebroken in een auto. Door een goede tip en een traceerbare auto kunnen later die avond twee verdachten worden aangehouden.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDrugs
  Man dreigt met mes
  Dinsdag 2 juni 2015 om 10:56

  Breda - Een 64-jarige bewoner van een dak- en thuislozenlokatie aan de Galderseweg is aangehouden nadat hij een medebewoner bedreigde met een mes.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosBedreiging
  Bredanaar verzet zich bij arrestatie
  Zaterdag 25 april 2015 om 11:37

  Ulvenhout, Breda - De politie heeft vrijdagavond 24 april 2015 omstreeks 21.15 uur op het Sulkerpad in Ulvenhout een 44-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren. Hij verzette zich bij zijn arrestatie en sloeg een arm weg van een van de agenten die hem op afstand probeerden te houden. De agenten controleerden de ook verbaal agressieve man omdat hij overlast zou hebben veroorzaakt bij de hockeyclub aan de Galderseweg in Breda.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDrankmisbruik
  Gewonden bij verkeersongeval
  Donderdag 8 januari 2015 om 11:08

  Breda - Een man en een vrouw uit Breda raakten woensdagmiddag 7 januari gewond na een verkeersongeval.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosAanrijding met letsel
  Woninginbrekers nemen auto's mee in Zundert en Chaam
  Vrijdag 26 december 2014 om 13:36

  Breda - In Breda en omliggende plaatsen zijn tijdens de Kerstavond en 1e Kerstdag twaalf woninginbraken dan wel pogingen daartoe gemeld. Er werden vier inbraken in (Klein) Zundert gepleegd. Er werden door de inbrekers ook twee auto's gestolen. De politie, die intensief surveilleert op het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven, roept eenieder op om alert te blijven en bij verdachte situaties direct 112 te bellen.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDiefstal
  Arrestatie wegens fraude tijdens theoretisch rijexamen
  Dinsdag 7 oktober 2014 om 14:32

  Breda - Examinatoren van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) betrapten dinsdagochtend 7 oktober 2014 een deelnemer aan het theoretisch rijexamen op fraude. Hij gaf zich namelijk uit voor iemand anders. De man werd aan de politie overgedragen.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosOplichting
  Auto-inbreker aangehouden
  Zaterdag 12 juli 2014 om 11:04

  Breda - De politie heeft vrijdag 11 juli 2014 omstreeks 16.20 uur een 49-jarige Bredanaar aangehouden die verdacht wordt van een inbraak in een auto die geparkeerd stond op de Galderseweg.

  BredaBreda Zuid-OostMastbosDiefstal

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk