Nieuws over Ervenbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Ervenbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Ervenbuurt op onderwerp:

  Zaterdag 16 juni 2018

  Drie arrestaties bij instap drugspand Capelle aan den IJssel
  Politienieuws
  Zaterdag 16 juni 2018 om 09:40

  Capelle aan den IJssel - Een anonieme melding leidde de politie deze week naar een pand aan het Filomeentje Erf. Omdat het vermoeden bestond dat er in de woning drugs vervaardigd zou worden, ging de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag naar binnen. Drie verdachten probeerden te ontkomen, één sprong zelfs van het balkon. Tevergeefs, de politie arresteerde het drietal en in de woning vond de politie middelen om drugs te maken en te verhandelen.

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Maandag 11 juni 2018

  Overvaller dreigt met vuurwapen en vertrekt zonder buit
  Politienieuws
  Maandag 11 juni 2018 om 13:25

  Capelle aan den IJssel - Zaterdagmiddag liep een man een supermarkt aan het Maria Danneels Erf binnen, bedreigde één van de medewerkers met een vuurwapen en vertrok zonder buit. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Maandag 12 maart 2018

  Tweede aanhouding in onderzoek dood Capellenaar
  Politienieuws
  Maandag 12 maart 2018 om 13:42

  Capelle aan den IJssel, Rotterdam - Het politieteam dat de gewelddadige dood van een 55-jarige Capellenaar onderzoekt, heeft een tweede aanhouding gedaan. Op 12 maart arresteerden agenten een 42-jarige man uit Rotterdam. Zijn precieze rol bij het misdrijf wordt verder onderzocht. De man zit vast en wordt verhoord. Op 20 februari werd in het onderzoek al een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zit nog vast.

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Dinsdag 20 februari 2018

  Man aangehouden in onderzoek gewelddadige dood Capellenaar
  Politienieuws
  Dinsdag 20 februari 2018 om 16:07

  Capelle aan den IJssel/Rotterdam - De politie heeft dinsdag 20 februari een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van een 55-jarige Capellenaar. Op dezelfde dag werden voor het onderzoek ook twee woningen in Rotterdam doorzocht. Deze woningen waren mogelijk verblijfplaatsen van de verdachte.

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Woensdag 7 februari 2018

  Doodslag/moord, mishandeling, inbraken en een bijzonder beeld in ‘Bureau Rijnmond’
  Politienieuws
  Woensdag 7 februari 2018 om 15:33

  Roterdam, Capelle aan den IJssel, Amsterdam - Op donderdag 8 februari vraagt Bureau Rijnmond aandacht voor de dood van Rotterdammer Jip Jurg, het onderzoek naar de dood van een bewoner van het Alouette Erf in Capelle aan den IJssel, een mishandeling in Amsterdam met een mogelijke Rotterdamse link, inbraken en een bijzonder beeld. Kijken dus!

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Woensdag 24 januari 2018

  Onderzoek naar dood bewoner Alouette erf Capelle in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 24 januari 2018 om 18:49

  Capelle aan den IJssel - Het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van de politie eenheid Rotterdam, besteedt op 25 januari aandacht aan het onderzoek naar de dood van een bewoner van een woning aan het Alouette erf in Rotterdam. Op zaterdagavond 20 januari omstreeks 23.30 uur vond een bewoner in zijn woning aan het Alouette erf het levenloze lichaam van een 55-jarige huisgenoot. Het staat vast dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Zondag 21 januari 2018

  Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Alouette Erf
  Politienieuws
  Zondag 21 januari 2018 om 13:25

  Capelle aan den IJssel - Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden. Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden

  Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Ervenbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ervenbuurt

  Instellen

  Meer nieuws in Ervenbuurt

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement