Nieuws over Schildersvormenbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws over Schildersvormenbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van tal van verschillende bronnen.

Zaterdag 23 maart 2024

Beveiliger ernstig gewond na mishandeling in Capelle aan den IJssel
Politie.nl
Zaterdag 23 maart 2024 om 15:32

Capelle aan den IJssel - Een 51-jarige Rotterdamse beveiliger raakte woensdag 20 maart jl. rond 01.00 ernstig gewond aan nek en hoofd nadat hij is mishandeld bij een metrostration De Terp in Capelle aan den IJssel. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die camerabeelden hebben of iets hebben gezien of gehoord.

Zaterdag 1 juli 2023

Man (34) gewond na steekincident
Politie.nl
Zaterdag 1 juli 2023 om 09:43

Capelle aan den IJssel - Een Rotterdamse man is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04:15 uur gewond geraakt bij een steekincident dat zich vermoedelijk binnen de relationele sfeer heeft afgespeeld. Het speelde zich af in een woning aan de Fresco in Capelle aan den IJssel. De in de woning aanwezige 40-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel, is aangehouden.

Zondag 19 maart 2023

Man gewond bij schietpartij in woning, vrouw aangehouden
Politie.nl
Zondag 19 maart 2023 om 09:51

Capelle aan den IJssel - Een 46-jarige man belde zondagochtend om iets voor half vijf ’s morgens zelf het alarmnummer omdat hij gewond was. Later bleek hij gewond te zijn geraakt door een schietincident in zijn woning aan de Maria Daneelserf in Capelle aan den IJssel. De in de woning aanwezige vrouw is aangehouden. Het gaat om een 43-jarige vrouw. Foto's: Nieuws op Beeld

Donderdag 28 november 2019

14-jarige Zevenkamper met balletjespistool aangehouden
Politie.nl
Donderdag 28 november 2019 om 13:33

Capelle aan den IJssel - Agenten hielden dinsdag in IJsselland een actie tegen (drugs)overlast. Ook twee overvallen op een snackbar op de Rietkerkweg vroegen de aandacht. Het resultaat: drie aanhoudingen en de beslaglegging op een balletjespistool en verdovende middelen.

Donderdag 26 september 2019

Man toegetakeld op Beatrijserf; politie zoekt getuigen
Politie.nl
Donderdag 26 september 2019 om 16:35

Capelle aan den IJssel - Een verzwikte enkel, geschaafde knieën en een gebroken kaak. Een 30-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd vrijdagavond 20 september flink toegetakeld door drie mannen die hem wilden beroven. De drie gingen er zonder buit vandoor. De politie zoekt getuigen.

Getuigen gezocht van relationele ruzie
Politie.nl
Vrijdag 26 april 2019 om 21:54

Capelle aan den IJssel/Rotterdam - Vrijdagavond even na 18.00 uur klampte een gewonde vrouw omstanders aan bij een tankstation langs de A20 tussen Den Haag en Rotterdam. Zij verklaarde te zijn gestoken. De verdachte, een 47-jarige man uit Meppel, werd verderop in Montfoort aangehouden. Een en ander zou zich hebben afgespeeld op het parkeerterrein van het IJssellandziekenhuis in Capelle aan den IJssel. We gaan op dit moment uit van een incident in de relationele sfeer.

Woensdag 10 oktober 2018

Politie onderzoekt gewelddadige beroving
Politie.nl
Woensdag 10 oktober 2018 om 11:18

Capelle aan den IJssel - De politie onderzoekt een gewelddadige beroving, die dinsdagavond plaatsvond op de Willem Barentzstraat in Capelle aan den IJssel. Een 26-jarige man liep daarbij een kleine steekwond in zijn hals op.

Woensdag 18 april 2018

Lokscooters leiden naar gestolen brommers
Politie.nl
Woensdag 18 april 2018 om 16:34

Capelle aan den IJssel / Berkel en Rodenrijs - Ze stonden te lonken, de twee scooters aan de Henri Moore Passage in Capelle aan den IJssel. Onweerstaanbaar als ze waren gingen dieven met ze aan de haal. Missie geslaagd, want het lonken bleek om te lokken. De lokscooters werden getraceerd, en zo ook twee motorscooters, twee Vespa’s, een scooter met uitgezaagd framenummer en zes motorblokken. Twee mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 21-jarige en een 56-jarige man uit Rotterdam.

Meer nieuws in Schildersvormenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 00:59 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement