Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over West

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over West. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over West op onderwerp:

  Maandag 15 januari 2018

  Zaken in Bureau GLD van 17 januari
  Politienieuws
  Maandag 15 januari 2018 om 15:24

  Duiven, Eibergen, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  Duiven » Duiven-Noord » West

  Zondag 14 januari 2018

  Politie op zoek naar daders woningoverval
  Politienieuws
  Zondag 14 januari 2018 om 10:14

  Duiven - De politie is op zoek naar de daders van een overval op een woning aan de Voorbijstraat in Duiven. Daar werden de bewoonster en haar zoon zaterdagavond omstreeks 19.30 uur verrast door enkele gasten die aan de deur waren geweest en de woning waren binnen gestormd. Daarbij raakte één van de bewoners lichtgewond.

  Duiven » Duiven-Noord » West

  Zondag 28 mei 2017

  Politie zoekt niet-giftige slang
  Politienieuws
  Zondag 28 mei 2017 om 09:50

  Duiven - Uit een woning aan de Vethstraat in Duiven is vannacht een niet-giftige slang ontsnapt. Het gaat om een Boa Constrictor. Burgers worden opgeroepen om de politie te bellen als zij het vermiste dier aantreffen.

  Duiven » Duiven-Noord » West

  Zaterdag 21 maart 2015

  Politie onderzoekt brandstichting
  Politienieuws
  Zaterdag 21 maart 2015 om 12:56

  Duiven - Op het Van Doesburgpad in Duiven hebben vrijdagnacht enkele brandjes gewond. Een scooter, een fiets en enkele afvalcontainers bleken in brand te staan. Ook de gevel van een appartementencomplex liep rook- en roetschade op.

  Duiven » Duiven-Noord » West

  Maandag 27 oktober 2014

  Dader meldt zich na overval cafetaria
  Politienieuws
  Maandag 27 oktober 2014 om 09:57

  Duiven - Na een overval op een cafetaria zondagavond in Duiven heeft zich later een verdachte bij de politie gemeld. De man, een 45-jarige inwoner van Duiven, zit vast.

  Duiven » Duiven-Noord » West

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?