Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Coevering

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Coevering. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Coevering op onderwerp:

  Maandag 23 oktober 2017

  Verdachte brandstichting aangehouden
  Politienieuws
  Maandag 23 oktober 2017 om 16:52

  Geldrop - Wij hielden zondag 22 oktober rond 17.45 uur een 47-jarige man uit Geldrop aan in de gemeente Heerenveen. De man wordt er van verdacht afgelopen weekend brand gesticht te hebben in zijn gehuurde woning aan de Abel Tasmanstraat in Geldrop.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Woensdag 17 augustus 2016

  Vuurwapens in woning aangetroffen
  Politienieuws
  Woensdag 17 augustus 2016 om 14:04

  Geldrop - In Geldrop is dinsdagavond in een woning aan de Livingstonestraat een man gearresteerd nadat er een melding was binnengekomen dat de man over vuurwapens zou beschikken.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Maandag 23 november 2015

  Getuigen gezocht na ontploffing auto
  Politienieuws
  Maandag 23 november 2015 om 11:21

  Geldrop - De politie komt graag in contact met getuigen in verband met het ontploffen van een auto in Geldrop op de Amundsenstraat. Dit gebeurde in de nacht van zondag 22 op maandag 23 november 2015.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Zondag 6 september 2015

  Man draait door en mishandelt agenten
  Politienieuws
  Zondag 6 september 2015 om 11:39

  Geldrop - Twee agenten zijn zondagochtend rond 2.30 uur zwaar mishandeld op het politiebureau aan de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop. Een 28-jarige man uit Liessel werd na veel verzet aangehouden.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Woensdag 29 juli 2015

  Tweede aanhouding ernstige mishandeling
  Politienieuws
  Woensdag 29 juli 2015 om 12:10

  Geldrop - De politie hield dinsdagavond 28 juli rond 18.45 uur in Eindhoven een 24-jarige vrouw uit Geldrop aan. Zij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de ernstige mishandeling maandag 27 juli kort na middernacht. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Woensdag 12 november 2014

  PREVENTIEBIJEENKOMST OVER WINKELDIEFSTAL EN OVERVALLEN
  Politienieuws
  Woensdag 12 november 2014 om 12:05

  Geldrop - Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen. Ook krijgen winkeliers steeds vaker te maken met afpersing. Om ondernemers en hun medewerkers te leren wat zij zelf kunnen doen om het risico op (winkel)criminaliteit te verkleinen werd er op 28 oktober in Geldrop een preventiebijeenkomst “Laat je niet overvallen!” georganiseerd.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Zondag 19 januari 2014

  Minderjarige met mes aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 19 januari 2014 om 14:08

  Geldrop - De politie heeft zaterdagmiddag iets na vijven op de Adelaartlaan een 16-jarig meisje uit Geldrop aangehouden. De politie kreeg een melding van een opstootje tussen jongeren onderling ter hoogte van een speeltuintje, gelegen bij de eerder genoemde laan. Een meisje zou een mes in haar bezit hebben en daarmee gedreigd hebben.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Coevering

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?