Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Coevering

Wil je weten welke bedrijven er in Coevering zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Coevering.

In Coevering zoek ik een:

  Maandag 31 december 2018

  Lunchroom Goeste
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma Lunchroom Goeste is gevestigd op Adelaartlaan 61 te Geldrop en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665CW

  Zondag 9 december 2018

  Diminanta
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Diminanta is gevestigd op Carpinistraat 19 te Geldrop en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665HP

  Maandag 5 november 2018

  MA schadevoertuigen
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming MA schadevoertuigen is gevestigd op John Franklinstraat 35 te Geldrop en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665GE

  Maandag 15 oktober 2018

  Happy Mood Happy Food
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Happy Mood Happy Food is gevestigd op Bosrand 9 te Geldrop en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665EC
  Fleurlein
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Fleurlein is gevestigd op Waleweinlaan 13 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665CE

  Zaterdag 14 april 2018

  Rian Popeijus
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Rian Popeijus is gevestigd op John Davisstraat 7 te Geldrop en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Coevering

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?