Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Maasgouw

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Maasgouw. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Maasgouw op onderwerp:

  Vijf gewonden bij ongeval op A2
  Zondag 25 juni 2017 om 19:47

  Maasbracht - Bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Maasbracht (zuidelijke richting) zijn vanavond rond 18.25 uur vijf mensen gewond geraakt. Op de snelweg kwamen een auto en twee motoren met elkaar in botsing. De inzittenden van de auto, een man en een kind raakte zwaargewond. De motorrijders, twee bestuurders en een passagier, raakten ook gewond. Een van hen is zwaargewond, de andere twee lichtgewond. Alle betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet ter plaatse nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De snelweg is tijdens dat onderzoek afgezet.

  MaasgouwMaasbracht
  Dankzij alerte burger fietsendieven aangehouden
  Zondag 23 april 2017 om 17:33

  Wessem - Een alerte inwoner uit Wessem belde in de nacht van zaterdag op zondag de politie nadat twee mannen bij de sporthal in Wessem probeerden fietsen te stelen. Een van beide verdachten werd door de melder aangehouden. De andere man werd door de politie aangehouden.

  MaasgouwWessemWessemDiefstal
  Vaten gedumpt in Julianakanaal
  Woensdag 19 april 2017 om 15:29

  Maasbracht - In het Julianakanaal zijn vandaag tientallen vaten gedumpt.

  MaasgouwMaasbracht
  Uitbaatster horecagelegenheid overvallen
  Vrijdag 24 februari 2017 om 20:50

  Linne - De politie zoekt getuigen van een overval op een horecagelegenheid aan de Nieuwe Markt op vrijdagavond.

  MaasgouwLinneLinneOverval
  Fietser gewond na aanrijding
  Vrijdag 11 november 2016 om 13:58

  Maasbracht - Bij een verkeersongeval met een vrachtauto op de kruising Brouwersstraat/afrit A2 is vrijdagmorgen een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

  MaasgouwMaasbrachtMaasbrachtAanrijding met letsel
  Identiteit motorrijder bekend
  Maandag 31 oktober 2016 om 10:14

  Maasbracht - Zondagmiddag kwam een motorrijder om het leven bij een aanrijding op de Rijksweg. Het gaat om een 56-jarige man uit Sittard-Geleen. De automobilist die op de verkeerde weghelft terecht kwam is een 88-jarige man uit Roermond.

  MaasgouwMaasbrachtVerspreide huizen Het Vonderen(Verkeers)ongeval
  Motorrijder overleden bij ongeval
  Zondag 30 oktober 2016 om 16:19

  Maasbracht - Een motorrijder is zondagmiddag overleden nadat hij frontaal op een auto is gereden die nog door onbekende oorzaak op de linkerweghelft terecht kwam. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

  MaasgouwMaasbrachtVerspreide huizen Het VonderenAanrijding met letsel
  Resultaten integrale verkeerscontrole snelweg A2
  Zaterdag 29 oktober 2016 om 12:08

  Maasbracht - 1200 blaastesten, 10 aanhoudingen, 14 processen-verbaal voor alcohol achter het stuur en enkele kilo’s hennep. Dat zijn onder andere de resultaten van de grote verkeerscontrole die vrijdagavond- en nacht werd gehouden ter hoogte van Maasbracht langs de snelweg A2. Voor deze controle ging de gehele snelweg in beide kanten dicht, en werd elke bestuurder gecontroleerd. De controle werd georganiseerd om de verkeersveiligheid te vergroten door strafbare feiten aan te pakken, en mobiel banditisme op te sporen.

  MaasgouwMaasbrachtVerkeersovertreding
  Zoekactie naar melding van lichaam in Maas afgerond
  Dinsdag 31 mei 2016 om 11:47

  Stevensweert - De zoekactie die werd opgestart na de melding dat iemand een lichaam in de Maas zag drijven is afgerond. De politie heeft langs de oevers en in het water gezocht vanaf Stevensweert tot en met de sluis in Linne. Er is geen lichaam aangetroffen.

  MaasgouwStevensweertMoord, doodslag, overlijden
  Opnieuw zoekactie visvijver in onderzoek Andy de Heus
  Dinsdag 17 mei 2016 om 10:42

  Stevensweert - Met een politieboot voorzien van specialistische apparatuur, duikers en speurhonden zal er vandaag door de politie opnieuw onderzoek worden gedaan bij een visvijver aan de Brandt. De omgeving is afgezet voor het publiek en de verwachting is dat de actie tot aan het begin van de avond gaat duren.

  MaasgouwStevensweertEiland-BrandtVermissing
  Aanhouding verdachte onderzoek schietincident
  Woensdag 20 april 2016 om 14:40

  Ohé en Laak - Een 27-jarige man uit Susteren is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij schietincident dat begin maart plaatsvond op de Aasterbergerweg. Hij zal in de komende dagen worden gehoord over de zaak. Het rechercheteam dat bezig is met de zaak sluit meer aanhoudingen niet uit.

  MaasgouwOhé en LaakSchietincident
  Peilbaken aangetroffen onder busje slachtoffer
  Maandag 18 april 2016 om 16:35

  Ohé en Laak - Onder het personenbusje dat begin maart werd beschoten zat een peilbaken, blijkt uit technisch onderzoek van de recherche. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het peilbaken een belangrijke rol speelde in de voorbereiding en de uitvoering van het schietincident en dat de locatie doelbewust is uitgekozen.

  MaasgouwOhé en LaakSchietincident
  Twee verdachten aangehouden na diefstal oldtimer
  Maandag 4 april 2016 om 14:19

  Thorn - Zondagmiddag zijn twee mannen op heterdaad aangehouden na diefstal van een oldtimer op klaarlichte dag.

  MaasgouwThornDiefstal
  Slachtoffer verkeersongeval overleden
  Vrijdag 25 maart 2016 om 13:53

  Maasbracht - De vrouw die woensdag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Tergouwen in Maasbracht is overleden. Het slachtoffer is 73 jaar en komt uit Montfort.

  MaasgouwMaasbrachtBrachterbeekAanrijding met letsel
  Twee gewonden bij aanrijding auto met fietsster
  Woensdag 23 maart 2016 om 17:20

  Maasbracht - Een fietsster is ernstige gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Tergouwen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het verkeersongeval.

  MaasgouwMaasbrachtBrachterbeekAanrijding met letsel
  Mantelzorger verdacht van diefstal 150.000 euro
  Woensdag 2 maart 2016 om 16:19

  Maasbracht - De politie heeft woensdag een 63-jarige vrouw uit Maasbracht aangehouden op verdenking van diefstal van geld van twee kwetsbare hulpbehoevenden. Het gaat tot nu toe om een geldbedrag van bijna 150.000 euro. De gedupeerden zijn een dementerende bejaarde vrouw en haar zwakbegaafde zoon. In de woning van de verdachte is vandaag een doorzoeking verricht. Daarbij zijn diverse papieren en een computer in beslag genomen voor verder onderzoek.

  MaasgouwMaasbrachtDiefstal
  Resultaten grote verkeerscontrole bij Maasbracht
  Donderdag 25 februari 2016 om 14:49

  Maasbracht - Op vrijdag 19 februari heeft er in Maasbracht een grote verkeerscontrole plaatsgevonden.

  MaasgouwMaasbrachtBrachterbeekVerkeersovertreding
  Andy de Heus mogelijk door misdrijf om het leven gekomen
  Dinsdag 23 februari 2016 om 09:16

  Echt/Stevensweert - Het rechercheteam dat bezig is met het onderzoek naar de dood van Andy de Heus, gaat er vanuit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

  MaasgouwStevensweertMoord, doodslag, overlijden
  Aangetroffen stoffelijk overschot is Andy de Heus
  Vrijdag 19 februari 2016 om 14:59

  Stevensweert - Nadar onderzoek in het labaratorium heeft uitgewezen dat het stoffelijk overschot dat donderdag werd aangetroffen in Stevensweert, de vermiste Andy de Heus uit Echt is.

  MaasgouwStevensweertVermissing
  Stoffelijk overschot gevonden bij onderzoek
  Donderdag 18 februari 2016 om 14:33

  Stevensweert - Tijdens het technisch onderzoek bij een visvijver heeft de politie donderdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. Het lichaam zal worden geborgen en bij nader onderzoek in het laboratorium zal de identiteit worden vastgesteld. Het onderzoeksteam houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Andy de Heus.

  MaasgouwStevensweertVermissing

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maasgouw

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk