Bedrijven in Maasgouw

Wil je weten welke bedrijven er in Maasgouw zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasgouw.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

CableHosting
Opgericht in April 2024

De onderneming CableHosting is gevestigd op Ohijeplein 6 te Wessem en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Craenen Holding B.V.
Opgericht in December 2008

De besloten vennootschap Craenen Holding B.V. is gevestigd op Pol 12 te Wessem.

J. Sonnemans
Opgericht in April 2024

De onderneming J. Sonnemans is gevestigd op Kerkstraat 6 te Maasbracht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Zoetekauwtjes Hasna
Opgericht in April 2024

De onderneming Zoetekauwtjes Hasna is gevestigd op Sleydal 8 te Heel en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

THOES
Opgericht in April 2024

De onderneming THOES is gevestigd op Gouverneur Houbenstraat 5 te Stevensweert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Elsa Thuiszorg V.O.F.
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Elsa Thuiszorg V.O.F. is gevestigd op Wilhelminastraat 25 te Linne en is actief in de branche Thuiszorg.

Wilms Techniek
Opgericht in April 2024

De onderneming Wilms Techniek is gevestigd op Praamstraat 24 te Maasbracht en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

QXPressMobility
Opgericht in April 2024

De onderneming QXPressMobility is gevestigd op Pietjeshof 5 te Maasbracht en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Consul Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Consul Group B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 13 te OH? EN LAAK en is actief in de branche Financiële holdings.

The Fresh Edit
Opgericht in April 2024

De onderneming The Fresh Edit is gevestigd op Akker 15 te Thorn en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Ornamentum a jessi
Opgericht in April 2024

De onderneming Ornamentum a jessi is gevestigd op Het Stepke 8 te Stevensweert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Project Beesel B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Project Beesel B.V. is gevestigd op Nieuwe Mergelweg 20c te Linne en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Optisan Sanne
Opgericht in April 2024

De onderneming Optisan Sanne is gevestigd op Teskenlaan 8 te Heel en is actief in de branche Colportage.

G. Tonnaer
Opgericht in April 2024

De onderneming G. Tonnaer is gevestigd op Eind 40 te Thorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Handelsonderneming Turay
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Handelsonderneming Turay is gevestigd op Genoenhoflaan 5 te Heel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement