Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Maastricht

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Maastricht. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Maastricht op onderwerp:

  Huisarts aangehouden in verband met verdacht sterfgeval in zorginstelling
  Dinsdag 20 februari 2018 om 10:22

  Maastricht - De politie heeft vanmorgen een 57-jarige Maastrichtse huisarts aangehouden in een lopend onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een zorginstelling in Maastricht in 2016.

  Maastricht
  Alcoholcontrole bij machinisten
  Vrijdag 26 januari 2018 om 14:17

  Maastricht - Team Verkeer van de politie heeft in samenwerking met de Inspectie Leefmilieu en Transport en veiligheidscoördinatoren van Arriva en NS vrijdagochtend een alcoholcontrole onder machinisten uitgevoerd. Vooraf aan de dienst werden de machinisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol.

  MaastrichtDrankmisbruik
  Zaak Nicky Verstappen: grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit
  Vrijdag 26 januari 2018 om 10:45

  Maastricht - Om antwoord te krijgen op de vraag wat er in augustus 1998 op de Limburgse Brunssummerheide met de 11-jarige Nicky Verstappen is gebeurd, begint op zaterdag 24 februari een grootschalig DNA-verwantschapsonderzoek. Dit is het grootste DNA-verwantschapsonderzoek dat ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. Zo’n 21.500 mannen ontvangen in februari via de post een persoonlijke uitnodiging om vrijwillig DNA af te staan.

  Maastricht
  Onderzoek naar doodsoorzaak Maastrichtenaar wordt voortgezet
  Zondag 14 januari 2018 om 16:23

  Maastricht - Het onderzoek naar het overlijden van de man die vrijdagavond in zijn woning in Maastricht werd gevonden heeft nog geen duidelijkheid gebracht. Maandag wordt op het lichaam sectie uitgevoerd.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidoostRandwyckMoord, doodslag, overlijden
  Politie onderzoekt doodsoorzaak Maastrichtenaar
  Zaterdag 13 januari 2018 om 10:13

  Maastricht - Vrijdagavond laat kreeg de politie de melding dat een man dood thuis, aan het Jac Thijssedomein, werd aangetroffen. Omdat niet duidelijk was hoe de man om het leven is gekomen, is de politie meteen gestart met een onderzoek. Op dit moment heeft dat nog geen resultaat opgeleverd.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidoostRandwyckMoord, doodslag, overlijden
  Jeu-de-boules ballen tegen huis gegooid
  Vrijdag 12 januari 2018 om 09:25

  Maastricht - Agenten hebben vrijdag 12 januari rond 2.00 uur een man (32) en vrouw (30) uit Maastricht aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van vernieling.

  MaastrichtBuitenwijk WestMalbergVernieling
  Chemicaliën voor productie drugs aangetroffen
  Donderdag 11 januari 2018 om 14:45

  Maastricht - Bij een doorzoeking in een pand op de Rudolf Dieselstraat in Maastricht is woensdagavond een hoeveelheid chemicaliën, bestemd voor de productie van drugs, gevonden.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidoostDe HeegDrugs
  Onderzoek naar schietincident loopt nog
  Vrijdag 29 december 2017 om 15:18

  Maastricht - Op de Craiantstraat is rond 02.30 uur een conflict geweest tussen enkele personen waarbij geschoten is. Er zijn geen gewonden gevallen. De Belgische politie heeft afgelopen nacht nog drie verdachten aangehouden na een achtervolging vanuit Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk WestMalpertuisSchietincident
  Onderzoek naar mogelijk schietincident, twee personen aangehouden
  Vrijdag 29 december 2017 om 03:45

  Maastricht - De politie heeft in de nacht van de donderdag op vrijdag na achtervolging twee personen aangehouden. Dit naar aanleiding van een melding over een conflict waarbij mogelijk geschoten is. Er zijn voor zover bekend geen gewonden.

  MaastrichtBuitenwijk WestMalpertuisSchietincident
  Nieuwe getuigen gezocht onderzoek Botsaartstraat en Joseph Postmesstraat
  Zaterdag 16 december 2017 om 11:34

  Maastricht - De politie is op zoek naar getuigen die zich nog niet gemeld hebben in het onderzoek dat opgestart is naar aanleiding van de twee steekincidenten die donderdagavond in Maastricht plaatsvonden.

  MaastrichtBuitenwijk WestMalpertuisSteekincident
  Identiteit slachtoffers bekend, grootschalig rechercheonderzoek gestart
  Vrijdag 15 december 2017 om 16:09

  Maastricht - Naar aanleiding van de twee steekincidenten die donderdagavond in Maastricht op de Botsaartstraat en op de Joseph Postmesstraat plaatsvonden, is een grootschalig recherche onderzoek (TGO) opgestart.

  MaastrichtBuitenwijk WestMalpertuisSteekincident
  Verdachte steekincidenten is 37-jarige man uit Maastricht
  Vrijdag 15 december 2017 om 10:27

  Maastricht - De man die donderdagavond is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekincidenten in Maastricht is een 37-jarige man uit Maastricht. Hij is na de aanhouding gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

  MaastrichtBuitenwijk WestBrusselsepoortSteekincident
  Twee doden en gewonden bij twee steekincidenten
  Vrijdag 15 december 2017 om 00:23

  Maastricht - Vanavond zijn op de Joseph Postmesstraat en de Botsaartsstraat twee steekincidenten geweest. Bij die twee incidenten zijn twee dodelijke slachtoffers en drie gewonden gevallen. Inmiddels is door de politie een persoon aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij deze incidenten.

  MaastrichtBuitenwijk WestCabergSteekincident
  Drie jongens aangehouden verdacht van overvallen
  Vrijdag 1 december 2017 om 14:42

  Maastricht - De politie heeft woensdag 29 november drie jongens uit Maastricht aangehouden die alle drie worden verdacht van twee overvallen. De jongens van 14 en 18 en 19 jaar zouden op 5 en 23 november gewapende overvallen hebben gepleegd op twee drogisterijen in Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldOverval
  Gewapende overval drogisterij
  Vrijdag 24 november 2017 om 14:08

  Maastricht - Twee gemaskerde mannen hebben donderdagavond een drogisterij aan de Ambyerstraat Noord overvallen. De twee bedreigden rond 19.30 uur een medewerker met een vuurwapen en eisten geld. Toen de cassiere geen geld gaf, verdween het tweetal zonder buit. Zij vluchtten op een scooter in de richting van de verkeerslichten bij de kerk in Amby. Er raakte niemand gewond.

  MaastrichtBuitenwijk OostAmbyOverval
  Politie zoekt getuigen van beroving Stadspark
  Vrijdag 10 november 2017 om 13:11

  Maastricht - De politie in Maastricht roept mensen op zich te melden als ze informatie hebben over een beroving die donderdagavond plaatsvond in het Stadspark. Een 38-jarige vrouw uit Maastricht werd onder bedreiging van een wapen van haar handtas beroofd.

  MaastrichtCentrumBoschstraatkwartierOverval
  Getuigenoproep na overval op winkel
  Maandag 6 november 2017 om 16:52

  Maastricht - De politie onderzoekt een overval die zondagmiddag rond 16.45 uur door twee mannen werd gepleegd op een winkel aan de Voltastraat. Het ging om twee gemaskerde en gewapende mannen die er met geld vandoor zijn gegaan. Ze zijn te voet weggevlucht in onbekende richting. Tijdens het misdrijf waren meerdere klanten aanwezig in de zaak.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldOverval
  Stoffelijk overschot uit Maas gehaald
  Woensdag 25 oktober 2017 om 23:45

  Maastricht - Politie en brandweer hebben woensdagavond in de buurt van de Wilhelminabrug in Maastricht een stoffelijk overschot uit de Maas gehaald.

  Maastricht
  Club Alla Maastricht jaar gesloten na politieactie
  Zaterdag 14 oktober 2017 om 08:17

  Maastricht - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie de bezoekers en het personeel van uitgaansgelegenheid Club Alla aan de Leliestraat preventief gefouilleerd en het pand doorzocht. Hiervoor werd de straat afgezet en het pand vergrendeld. Tijdens de actie werden drugs en wapens aangetroffen. In totaal werden 30-40 sealbags met cocaïne en kleine hoeveelheden hasj en hennep gevonden. Ook trof de politie twee messen en een boksbeugel aan. Een werknemer van de Alla, een 26-jarige man uit Maastricht, is aangehouden voor het bezit van 5 sealbags met cocaïne. Vier anderen zijn aangehouden omdat ze niet wilden meewerken aan het fouilleren en/of voor belediging van de politie. Drie van hen zijn vannacht heengezonden. Een Maastrichtenaar van 31 jaar zit nog vast vanwege belediging. Vanwege het aantreffen van harddrugs is het pand op last van de burgemeester voor een jaar gesloten.

  MaastrichtCentrumBinnenstadDrugs
  Moord Bosscherweg Maastricht in Opsporing Verzocht
  Maandag 2 oktober 2017 om 17:10

  Maastricht - Het programma Opsporing Verzocht schakelt dinsdag 3 oktober de hulp in van het publiek bij het onderzoek naar de moord op een 27-jarige man uit Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortSchietincident

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maastricht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk