Nieuws over Maastricht

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Maastricht. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Maastricht op onderwerp:

  Club Alla Maastricht jaar gesloten na politieactie
  Zaterdag 14 oktober 2017 om 08:17

  Maastricht - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie de bezoekers en het personeel van uitgaansgelegenheid Club Alla aan de Leliestraat preventief gefouilleerd en het pand doorzocht. Hiervoor werd de straat afgezet en het pand vergrendeld. Tijdens de actie werden drugs en wapens aangetroffen. In totaal werden 30-40 sealbags met cocaïne en kleine hoeveelheden hasj en hennep gevonden. Ook trof de politie twee messen en een boksbeugel aan. Een werknemer van de Alla, een 26-jarige man uit Maastricht, is aangehouden voor het bezit van 5 sealbags met cocaïne. Vier anderen zijn aangehouden omdat ze niet wilden meewerken aan het fouilleren en/of voor belediging van de politie. Drie van hen zijn vannacht heengezonden. Een Maastrichtenaar van 31 jaar zit nog vast vanwege belediging. Vanwege het aantreffen van harddrugs is het pand op last van de burgemeester voor een jaar gesloten.

  MaastrichtCentrumBinnenstadDrugs
  Moord Bosscherweg Maastricht in Opsporing Verzocht
  Maandag 2 oktober 2017 om 17:10

  Maastricht - Het programma Opsporing Verzocht schakelt dinsdag 3 oktober de hulp in van het publiek bij het onderzoek naar de moord op een 27-jarige man uit Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortSchietincident
  Vluchtende automobilist ramt politieauto
  Woensdag 27 september 2017 om 10:20

  Maastricht - Dinsdagavond kort voor middernacht zag de politie dat een personenauto met daarin twee inzittenden met te hoge snelheid over de Noorderbrug in Maastricht reed. Bij een verkeerslicht waar dit voertuig voor het rode licht moest stoppen lukte het om de bestuurder aan te spreken en te sommeren om aan de kant te gaan voor een controle. Hier gaf deze geen gevolg aan en probeerde er – weer met zeer hoge snelheid – tussenuit te gaan.

  MaastrichtDiefstal
  Politie geschoten tijdens achtervolging automobilist
  Vrijdag 15 september 2017 om 15:46

  Maastricht - Bij een achtervolging van een vluchtende automobilist heeft de politie vrijdagmiddag geschoten.

  MaastrichtBuitenwijk OostNazarethVerkeersovertreding
  Overleden man aangetroffen in Maas
  Dinsdag 12 september 2017 om 16:01

  Maastricht - De politie heeft dinsdagmiddag onderzoek verricht nadat er rond 13.15 uur in de Maas een dood persoon werd aangetroffen ter hoogte van de Franciscus Romanusweg. Uit het onderzoek blijkt dat het om een man gaat die sinds zondag werd vermist.

  MaastrichtCentrumSint MaartenspoortVermissing
  Tweede verdachte aangehouden in moordzaak Bosscherweg
  Woensdag 6 september 2017 om 13:27

  Maastricht/Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag in Rotterdam een man aangehouden die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de moord op een 22-jarige man uit Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortSchietincident
  Aanhouding in onderzoek moordzaak Bosscherweg
  Maandag 21 augustus 2017 om 12:27

  Maastricht - De politie heeft een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij de moord op een 22-jarige man op de Bosscherweg in Maastricht afgelopen woensdagavond.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortMoord, doodslag, overlijden
  Identiteit slachtoffer schietincident Bosscherweg vastgesteld
  Vrijdag 18 augustus 2017 om 13:13

  Maastricht - De identiteit van het slachtoffer van het schietincident van afgelopen woensdagavond in een pand aan de Bosscherweg in Maastricht, is vandaag formeel vastgesteld. Het betreft een 22-jarige inwoner van Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortDrugs
  Rechercheteam onderzoekt dodelijk schietincident in Maastricht
  Donderdag 17 augustus 2017 om 16:30

  Maastricht - De politie heeft een team van circa 20 rechercheurs gevormd dat onder leiding van de officier van justitie nader onderzoek doet naar het dodelijke schietincident, waarbij woensdagavond in een woning aan de Bosscherweg een dodelijk slachtoffer viel. Het onderzoek richt zich onder andere op het horen van getuigen, het veiligstellen van sporen en het verzamelen van informatie die van belang is voor het oplossen van dit misdrijf. Daarnaast is een team van forensisch rechercheurs vandaag nog de hele dag bezig met het sporenonderzoek in en om het betreffende pand. Daarbij is ook een speurhond ingezet.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortSchietincident
  Onderzoek naar dodelijk schietincident
  Donderdag 17 augustus 2017 om 00:52

  Maastricht - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een schietincident in een woning aan de Bosscherweg. Een persoon is daarbij om het leven gekomen.

  MaastrichtBuitenwijk NoordwestBoschpoortSchietincident
  Man in woning overvallen
  Maandag 14 augustus 2017 om 16:26

  Maastricht - De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van zondag op maandag mogelijk getuige zijn geweest van een woningoverval aan de Wilhelminasingel.

  MaastrichtCentrumOverval
  Politie onderzoekt schietincident
  Zaterdag 12 augustus 2017 om 10:43

  Maastricht - De politie onderzoekt een schietincident dat in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 4.30 uur plaatsvond op de Hubert van Doornelaan. Daarbij werd vermoedelijk vanuit een auto geschoten op een bewoner van die straat die daar liep. Niemand raakte gewond. De auto ging er na het incident vandoor.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidoostDe HeegSchietincident
  Getuigen gezocht van inbraak bouwmarkt
  Donderdag 10 augustus 2017 om 13:41

  Maastricht - De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een inbraak bij een bouwmarkt in de nacht van dinsdag 8 augustus op woensdag 9 augustus.

  MaastrichtBuitenwijk NoordoostBeatrixhavenInbraak
  Opnieuw verdachte geweldsmisdrijf Koningsplein aangehouden
  Dinsdag 1 augustus 2017 om 10:40

  Maastricht - De politie heeft afgelopen vrijdag een man uit Maastricht aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsmisdrijf dat op 30 mei plaatsvond op het Koningsplein in Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk Oost
  Twee personen met grote hoeveelheid geld aangehouden
  Maandag 31 juli 2017 om 16:06

  Maastricht - Bij een controle in het kader van Mobiel Toezicht Veiligheid heeft de Koninklijke Marechaussee afgelopen vrijdag twee personen aangehouden Ze hadden enkele tienduizenden euro’s op zak en worden verdacht van witwassen van geld.

  MaastrichtOplichting
  Aanhouding in zaak Rini Ansems
  Donderdag 13 juli 2017 om 15:02

  Maastricht - In het onderzoek naar de dood van Rini Ansems uit de Maastrichtse wijk Wolder is een verdachte aangehouden. Het gaat om een 38-jarige vrouw uit Vroenhoven (B). Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 82-jarige vrouw.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidwestWolderMoord, doodslag, overlijden
  Man overleden bij werkzaamheden sluis Limmel
  Maandag 10 juli 2017 om 19:42

  Maastricht - Maandagmiddag om 17.30 uur is een 52-jarige man uit Oudenbosch overleden bij de sluis in Limmel aan de Ankerkade. De man was bij de sluis aan het werk en is daarbij te water geraakt. Hulpdiensten ter plaatse konden de man helaas niet meer redden.

  MaastrichtBuitenwijk NoordoostBeatrixhavenPersonen te water
  Twee mannen aangehouden na schieten met luchtdrukwapen
  Vrijdag 30 juni 2017 om 15:01

  Maastricht - Twee mannen van 20 en 24 jaar uit Maastricht zijn donderdagavond aangehouden op de Schaapbroekweg met een luchtdrukwapen.

  MaastrichtBuitenwijk ZuidoostRandwyckSchietincident
  Drie gewonden bij aanrijding op kruising
  Dinsdag 27 juni 2017 om 16:39

  Maastricht - Bij een aanrijding tussen twee auto’s zijn vanochtend drie personen gewond geraakt. Een van de betrokkenen vluchtte na het verkeersongeval, maar kon in de omgeving door agenten worden aangehouden.

  MaastrichtBuitenwijk OostAmbyAanrijding met letsel
  Aanhoudingen in onderzoek naar geweldsmisdrijf Koningsplein
  Vrijdag 2 juni 2017 om 14:42

  Maastricht - De politie heeft twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsmisdrijf in een woning aan het Koningsplein in Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk Oost

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maastricht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk