Bedrijven in Maastricht

Wil je weten welke bedrijven er in Maastricht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maastricht.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Opten Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Opten Services is gevestigd op Rechtstraat 94 te Maastricht en is actief in de branche Eventcatering.

Leading Socials
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leading Socials is gevestigd op Meerssenerweg 368C te Maastricht en is actief in de branche Reclamebureaus.

FREMDKORPER
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FREMDKORPER is gevestigd op Kasteel Aldengoorstraat 49A te Maastricht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Pim's Muziekles
Opgericht in November 2022

De onderneming Pim's Muziekles is gevestigd op Tongerseweg 422 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Barbershop Ibrahim
Opgericht in November 2022

De onderneming Barbershop Ibrahim is gevestigd op Ambyerstraat Noord 48A te Maastricht en is actief in de branche Haarverzorging.

Verstraten Hospitality
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verstraten Hospitality is gevestigd op Galjoenweg 35B te Maastricht en is actief in de branche Eventcatering.

Everybody Pilates - Netherlands B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Everybody Pilates - Netherlands B.V. is gevestigd op Akerstraat 9 te Maastricht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

BrandThink
Opgericht in November 2022

De onderneming BrandThink is gevestigd op Populierweg 34 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Tally-Ho
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tally-Ho is gevestigd op Pastoor Habetsstraat 35 te Maastricht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

By Manuela
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming By Manuela is gevestigd op Van Akenweg 123 te Maastricht en is actief in de branche Haarverzorging.

Abellara Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Abellara Holding B.V. is gevestigd op Wilhelminasingel 100 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Fenee International B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Fenee International B.V. is gevestigd op Generaal Hodgesstraat 13 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Liza Gordin
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Liza Gordin is gevestigd op Via Regia 137B te Maastricht en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Monique Habermehl Praktijk voor Bewustwording
Opgericht in November 2022

De onderneming Monique Habermehl Praktijk voor Bewustwording is gevestigd op Atletenbaan 88B te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bouwonderneming B?r Martin
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouwonderneming B?r Martin is gevestigd op Gen Eisenhowerstraat 73 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent