Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Maastricht

Wil je weten welke bedrijven er in Maastricht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maastricht.

In Maastricht zoek ik een:

  Woensdag 23 mei 2018

  Skye Yoga
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Skye Yoga is gevestigd op Reyershaag 37 te Maastricht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » De Heeg » 6228HA
  LVS Fysio
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming LVS Fysio is gevestigd op Sleedoorn 46 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Scharn » 6226WJ
  LuJa advies
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming LuJa advies is gevestigd op Achter de Molens 14D te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Maastricht » Centrum » Jekerkwartier » 6211JC
  FAAM4PPP B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap FAAM4PPP B.V. is gevestigd op Den Deken 2 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidwest » Villapark » 6212EP
  ZorgSaam
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming ZorgSaam is gevestigd op Bemelerweg 6 te Maastricht en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Scharn » 6226HA
  Zeve
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Zeve is gevestigd op Vlierhoven 122 te Maastricht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Amby » 6225HK
  Sodijk
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Sodijk is gevestigd op Ambyerstraat Noord 22 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Amby » 6225EE
  Skip Frederix coaching en begeleiding
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Skip Frederix coaching en begeleiding is gevestigd op Gerckenshaag 83D te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » De Heeg » 6228EK
  Schols Financial Advice
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Schols Financial Advice is gevestigd op Wolfstraat 9C 02 te Maastricht en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Maastricht » Centrum » Binnenstad » 6211GM
  Recycling Wolters
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Recycling Wolters is gevestigd op Kasteel Terwormstraat 19B te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Nazareth » 6222AS
  Punt voor J.E.Z.E.L.F.
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Punt voor J.E.Z.E.L.F. is gevestigd op Reyershaag 59 te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » De Heeg » 6228HB
  My FITjourney
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming My FITjourney is gevestigd op Quirinaalhof 8R te Maastricht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Maastricht » Buitenwijk West » Daalhof » 6215PL
  Marijke
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Marijke is gevestigd op Burg Nierstraszstraat 1A te Maastricht en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Wittevrouwenveld » 6224VM
  Habets Bouwconsult
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Habets Bouwconsult is gevestigd op Wilgenlaan 17 te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidwest » Jekerdal » 6212HA
  Edu'part
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Edu'part is gevestigd op Rijksweg 45E te Maastricht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » Vroendaal » 6228XX
  A2 Occasions
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming A2 Occasions is gevestigd op Haamhegge 12 te Maastricht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Amby » 6225KH

  Dinsdag 24 april 2018

  NaGa Solar Projecten I Holding B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap NaGa Solar Projecten I Holding B.V. is gevestigd op Marathonweg 1 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

  Maastricht » Buitenwijk Oost » Wittevrouwenveld » 6225XV
  Dream Flats
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Dream Flats is gevestigd op Sint Antoniuslaan 64B te Maastricht en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Maastricht » Centrum » Sint Maartenspoort » 6221XK
  Paletti
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Paletti is gevestigd op Cajersborg 2 te Maastricht en is actief in de branche Restaurants.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » De Heeg » 6228AZ
  NaGa Solar Projecten II Holding B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap NaGa Solar Projecten II Holding B.V. is gevestigd op Fregatweg 46A te Maastricht en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  Maastricht » Buitenwijk Noordoost » Beatrixhaven » 6222NZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maastricht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?