Bedrijfspanden in de gemeente Maastricht

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Maastricht en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vannacht

Winkelruimte Mosae Forum 46 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Mosae Forum 46 te Maastricht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 795 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Dopplerdomein 76A Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Dopplerdomein 76A te Maastricht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel A+. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 95 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Karveelweg 29 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Karveelweg 29 te Maastricht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 650.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.129 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 25 mei 2024

Agrarisch bedrijf van Akenweg 74 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres van Akenweg 74 te Maastricht is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.100.000 euro. .

Zondag 19 mei 2024

Bedrijfsruimte Willem Alexanderweg 4 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Willem Alexanderweg 4 te Maastricht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1964. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 465 m².

Winkelruimte Achter het Vleeshuis 5 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Achter het Vleeshuis 5 te Maastricht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1730. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Winkelruimte Havenstraat 50 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Havenstraat 50 te Maastricht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1780 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 62 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Karveelweg 28 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Karveelweg 28 te Maastricht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 849.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 822 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Maastrichter Smedenstraat 19 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Maastrichter Smedenstraat 19 te Maastricht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1944. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 200 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Kantoorruimte Turennestraat 33 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Turennestraat 33 te Maastricht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1925. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 725.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 260 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 11 mei 2024

Kantoorruimte Boschstraat 28 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Boschstraat 28 te Maastricht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1613. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 9 mei 2024

Beleggingsobject Jekerstraat 15B Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Jekerstraat 15B te Maastricht heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 749.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 105 m².

Beleggingsobject Dolmansstraat 29 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Dolmansstraat 29 te Maastricht heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1928. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 799.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 292 m².

Bouwgrond Hoekerweg Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Hoekerweg te Maastricht heeft bouwgrond als hoofdfunctie. Het betreft hier . Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.665 m².

Dinsdag 7 mei 2024

Bedrijfsruimte Akersteenweg 94 Maastricht

Dit bedrijfspand op het adres Akersteenweg 94 te Maastricht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 307 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement