Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Bottendaal

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bottendaal. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bottendaal op onderwerp:

  Zaterdag 17 september 2016

  Man beroofd na vuistslag in gezicht
  Politienieuws
  Zaterdag 17 september 2016 om 14:20

  Nijmegen - Vrijdag 16 september heeft een 33-jarige man uit Nijmegen aangifte gedaan van een beroving die de nacht ervoor had plaatsgevonden, aan De Ruyterstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en is benieuwd of iemand iets gezien heeft.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Woensdag 7 september 2016

  Politie zoekt slachtoffer poging aanranding
  Politienieuws
  Woensdag 7 september 2016 om 13:35

  Nijmegen - Maandagnacht 30 augustus is een nog onbekende vrouw, door een man lastig gevallen. De vrouw fietste op de Van Trieststraat, bij de Titus Brandsma Gedachteniskerk in Nijmegen. Getuigen hoorden de vrouw schreeuwen toen de man haar mogelijk wilde aanranden.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Donderdag 17 september 2015

  Politie houdt verwarde man aan
  Politienieuws
  Donderdag 17 september 2015 om 11:33

  Nijmegen - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 28-jarige Nijmegenaar in de Van Goorstraat in Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling en bedreiging.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Dinsdag 7 april 2015

  Politie pakt auto-inbreker op heterdaad
  Politienieuws
  Dinsdag 7 april 2015 om 14:43

  Nijmegen - Dankzij een alerte getuige wist de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 39-jarige Nijmegenaar in de Ruyterstraat op heterdaad aan te houden. De melder had gezien dat de verdachte een ruitje had ingetikt en wat uit een geparkeerde auto had weggenomen. Vervolgens was hij er vandoor gegaan.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Woensdag 31 december 2014

  Tweetal op heterdaad betrapt
  Politienieuws
  Woensdag 31 december 2014 om 09:52

  Nijmegen - Twee jongemannen uit Nijmegen van 17 en 20 jaar zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden. Zij worden verdacht van de diefstal van een scooter uit een garagebox aan de Trompstraat in Nijmegen.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Maandag 3 november 2014

  Met nepwapen op zak
  Politienieuws
  Maandag 3 november 2014 om 11:55

  Nijmegen - De politie heeft zondagavond in de Jan van Galenstraat in Nijmegen een 22-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal
  Vrouw beroofd van haar tas
  Politienieuws
  Maandag 3 november 2014 om 11:18

  Nijmegen - Een 45-jarige Nijmeegse is in de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01.30 uur van haar tas beroofd op de Burghardt v.d. Berghstraat in Nijmegen. De vrouw werd van achteren aangevallen. De dader zou een ongeveer 25-jarige man zijn, licht getint zijn en een grijze joggingbroek en donker T-shirt hebben gedragen. De politie is naar hem op zoek.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Maandag 28 juli 2014

  Burgers houden tasjesdief aan
  Politienieuws
  Maandag 28 juli 2014 om 10:51

  Nijmegen - De politie heeft zondagavond omstreeks 23.00 uur een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Graafsedwarsstraat in Nijmegen. Hij wordt verdacht van diefstal van een tas.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Maandag 9 december 2013

  Woninginbreker aangehouden
  Politienieuws
  Maandag 9 december 2013 om 13:01

  Nijmegen - De politie heeft op zondag 8 december een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van de inbraak in een woning aan de Van Oldenbarneveltstraat tussen 18 en 19 juni jongstleden.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bottendaal

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?