Nieuws over Altrade

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Altrade. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Altrade op onderwerp:

  Dinsdag 12 maart 2019

  Inbreker mishandelt bewoner studentenhuis
  Politienieuws
  Dinsdag 12 maart 2019 om 09:12

  Nijmegen - Vanochtend vroeg is een man mishandeld nadat hij een inbreker had betrapt. De inbreker werd overlopen door een bewoner van een studentenhuis aan de Groesbeeksedwarsweg.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Woensdag 7 maart 2018

  Zaken in Bureau GLD van 7 maart
  Politienieuws
  Woensdag 7 maart 2018 om 18:00

  Nijmegen, Scherpenzeel, Nunspeet, Warnsveld, Zevenaar - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zondag 10 september 2017

  Politie zoekt getuigen straatroof
  Politienieuws
  Zondag 10 september 2017 om 12:17

  Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op zaterdagmiddag 9 september rond 11.30 uur op de Prins Bernardstraat ter hoogte van het Julianapark in Nijmegen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zaterdag 8 juli 2017

  Nijmegen Gestolen mobieltjes en geld terug na aanhouding
  Politienieuws
  Zaterdag 8 juli 2017 om 13:38

  Nijmegen - Mede dankzij een alerte getuige kon de politie in Nijmegen zes gestolen mobiele telefoontjes en 50 euro teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. De verdachte is aangehouden.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zaterdag 10 december 2016

  Betrapte inbreker verwondt bewoner
  Politienieuws
  Zaterdag 10 december 2016 om 11:42

  Nijmegen - Een inbreker die vanochtend vroeg werd betrapt in een huis in Nijmegen heeft de bewoner verwond. De bewoner liep na een gevecht lichte verwondingen op. De inbreker sloeg op de vlucht. De politie is nog naar hem op zoek en roept getuigen op te reageren.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zaterdag 4 juni 2016

  Agenten pakken drie jongens binnen vijf minuten na melding
  Politienieuws
  Zaterdag 4 juni 2016 om 10:46

  Nijmegen - Dankzij een alerte getuige heeft de politie drie jongens op heterdaad betrapt nadat ze een ruit van een school ingooiden. Dat gebeurde afgelopen nacht rond half 4 aan de Waldeck Pyrmontsingel in Nijmegen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Woensdag 28 oktober 2015

  Slijterij overvallen; politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Woensdag 28 oktober 2015 om 13:58

  Nijmegen - Dinsdagavond werd om 18.50 uur een slijterij in de Heydenrijckstraat in Nijmegen-Oost overvallen. De onbekende dader, die gewapend was met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden. Specifiek naar een jogger, die even voor de overval, de winkel passeert evenals een witte bestelbus.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Vrijdag 17 juli 2015

  Schorsing voorlopige hechtenis van Nijmegenaar opgeheven
  Politienieuws
  Vrijdag 17 juli 2015 om 15:05

  Nijmegen, Arnhem - Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland heeft donderdag 16 juli bij de raadkamer van de rechtbank in Arnhem gevorderd dat de schorsing van de voorlopige hechtenis van een 39-jarige man uit Nijmegen wordt opgeheven. De raadkamer heeft de vordering van het OM toegewezen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zondag 7 december 2014

  Openstaande straf en meer
  Politienieuws
  Zondag 7 december 2014 om 14:08

  Nijmegen - Zaterdagmiddag hebben politieagenten in Nijmegen op de Coehoornstraat een 33-jarige man uit Zevenaar gearresteerd. De automobilist had naast (inbrekers)gereedschap, verboden zwaar vuurwerk voorhanden en een stanleymessen in de deurportier direct voor het grijpen. De auto waarin hij reed stond gesignaleerd voor tanken zonder te betalen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Dinsdag 28 oktober 2014

  Man aangehouden met 28 bolletjes harddrugs
  Politienieuws
  Dinsdag 28 oktober 2014 om 14:05

  Nijmegen - De politie heeft maandagochtend 27 oktober in Nijmegen een 21-jarige man uit die plaats aangehouden. De man bleek in het bezit van 28 bolletjes met harddrugs.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  Zaterdag 1 maart 2014

  Betrapt op het inladen van fietsen
  Politienieuws
  Zaterdag 1 maart 2014 om 10:31

  Nijmegen - Agenten hebben vrijdagmiddag op de Dominicanenstraat een 42-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van fietsdiefstal.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade
  Evacuaties na grote brand
  Politienieuws
  Woensdag 1 januari 2014 om 17:37

  Nijmegen - Politie en brandweer hebben in Nijmegen op 1 januari bij een grote brand meerdere personen uit hun woning geevacueerd naar een tijdelijke verblijfplaats in de directe omgeving. Niemand raakte gewond. De brand was een aantal uren later onder controle; het pand is deels permanent beschadigd.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement