Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Kruidenbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Kruidenbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Kruidenbuurt op onderwerp:

  Woensdag 18 maart 2015

  Vandalen melden zich nog niet voor hun fietsen
  Politienieuws
  Woensdag 18 maart 2015 om 16:36

  Oosterhout - De eigenaren van de drie fietsen, die de politie maandagavond nabij de Paulo Freire school aan de Sperwerstraat in beslag nam, hebben zich nog niet gemeld. Vermoedelijk waren zij betrokken bij de vernielingen, waarbij klinkers uit het straatwerk waren getrokken. Bij een school aan de Kruidenlaan werd die avond een ruit van deur door mogelijk door dezelfde daders vernield.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt

  Dinsdag 17 maart 2015

  Onderzoek vernielingen bij scholen
  Politienieuws
  Dinsdag 17 maart 2015 om 10:36

  Oosterhout - Maandagavond zijn bij twee basisscholen vernielingen gepleegd. Het gaat om de scholen aan de Sperwerstraat en de Kruidenlaan. Er werden drie fietsen in beslag genomen die vermoedelijk van de daders zijn die op de vlucht sloegen. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de vernielingen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt

  Woensdag 28 mei 2014

  Oosterhouter achtervolgt fietsendief
  Politienieuws
  Woensdag 28 mei 2014 om 09:55

  Oosterhout, Tilburg - Een alerte bewoner aan de Waterkerslaan heeft afgelopen nacht een bestelauto achtervolgd waarin de fiets van zijn dochter was geladen. De Oosterhouter gaf tijdens de rit steeds zijn positie aan de politie door waarna de fietsendief op de A58 ter hoogte van Tilburg kon worden ingerekend. In de laadruimte werden nog twee fietsen aangetroffen die vermoedelijk ook van diefstal afkomstig zijn.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?