Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Vergunningen en bekendmakingen in Kruidenbuurt

Benieuwd of jouw buurman wel een kapvergunning heeft aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving? Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor Kruidenbuurt zijn afgegeven.

  Woensdag 14 februari 2018

  Het kappen van 5 essen en 3 schietwilgen i.v.m. aanpassen groenstructuur ivm veiligheidsaspecten en overlast (met herplanting)

  Het kappen van 5 essen en 3 schietwilgen i.v.m. aanpassen groenstructuur ivm veiligheidsaspecten...

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907
  Het kappen van 5 essen en 3 schietwilgen i.v.m. aanpassen groenstructuur i.v.m. veiligheidsaspecten en overlast (met herplanting)

  Het kappen van 5 essen en 3 schietwilgen i.v.m. aanpassen groenstructuur i.v.m. veiligheidsaspec...

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907
  Omgevingsvergunning brandveilig gebruik

  Omgevingsvergunning brandveilig gebruik

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?