Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kruidenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kruidenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kruidenbuurt.

In Kruidenbuurt zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  WB webshops
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma WB webshops is gevestigd op Lavendelhof 19 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AR
  Mob. Assets & Software Serv. Holding B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Mob. Assets & Software Serv. Holding B.V. is gevestigd op Alsemhof 24 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN
  FAAV
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming FAAV is gevestigd op Papendonk 21 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907HP

  Dinsdag 28 maart 2017

  Gracia Silver
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Gracia Silver is gevestigd op Basielhof 119 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AJ
  R?ve Dreams B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap R?ve Dreams B.V. is gevestigd op Venkelhof 4 te Oosterhout en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907HK
  Pennings Investment B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap Pennings Investment B.V. is gevestigd op Venkelhof 4 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907HK
  Suurland Invest B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap Suurland Invest B.V. is gevestigd op Venkelhof 30 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907HK

  Woensdag 14 september 2016

  Van der Pol , arts
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Van der Pol , arts is gevestigd op Wijnruit 60 te OOSTERHOUT en is actief in de branche huisartsen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907HE
  Watermelon Acquisitie CV
  Opgericht in juli 2016

  De commanditaire vennootschap Watermelon Acquisitie CV is gevestigd op Dillehof 17 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BG

  Dinsdag 13 september 2016

  Sabine de Munk - Taal en Tekst
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Sabine de Munk - Taal en Tekst is gevestigd op Tijmhof 3 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BC
  Chantal Molijn
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Chantal Molijn is gevestigd op Basielhof 29 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?