Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Industrieterrein Heikant

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Industrieterrein Heikant. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Industrieterrein Heikant op onderwerp:

  Dinsdag 9 september 2014

  Man aangehouden na bedreigen opsporingsambtenaar
  Politienieuws
  Dinsdag 9 september 2014 om 15:03

  Oosterhout - Agenten hielden maandag 8 september 2014 op de Everdenberg een 32-jarige man uit Dongen aan. De man wordt ervan verdacht, samen met andere mannen, een 63-jarige opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Oosterhout te hebben bedreigd. Ook werd een spiegel van de dienstauto van de handhaver vernield. De opsporingsambtenaar heeft aangifte gedaan

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Heikant

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?