Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Industrieterrein Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Industrieterrein Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Industrieterrein Zuid op onderwerp:

  Zaterdag 4 juli 2015

  Aanhouding na diefstal tas in zwembad
  Politienieuws
  Zaterdag 4 juli 2015 om 12:32

  Oosterhout - In het recreatiepark aan het Wilhelminakanaal Zuid werden vrijdagmiddag de tassen van twee 13-jarige Oosterhouters gestolen, die zij tijdens het zwemmen had weggelegd bij de trampoline. Een van de benadeelden zag een eveneens 13-jarige Oosterhoutse jongen even later met zijn tas lopen. Deze knul, die beweerde dat hij dacht dat het om de tas van een vriend ging, werd aangehouden.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken

  Dinsdag 9 september 2014

  Man aangehouden na bedreigen opsporingsambtenaar
  Politienieuws
  Dinsdag 9 september 2014 om 15:03

  Oosterhout - Agenten hielden maandag 8 september 2014 op de Everdenberg een 32-jarige man uit Dongen aan. De man wordt ervan verdacht, samen met andere mannen, een 63-jarige opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Oosterhout te hebben bedreigd. Ook werd een spiegel van de dienstauto van de handhaver vernield. De opsporingsambtenaar heeft aangifte gedaan

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Heikant

  Woensdag 6 maart 2013

  Bestelbus gestolen bij een bedrijfsinbraak in Oosterhout
  Politienieuws
  Woensdag 6 maart 2013 om 15:22

  Oosterhout - Vanmorgen is omstreeks 07.00 uur ontdekt dat is ingebroken in een bedrijfspand aan de Mechelaarstraat. De daders hebben een ruit van een roldeur ingeslagen. Uit de loods is een Mercedes bestelbus gestolen met het kenteken 8-VSH-60. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken

  Donderdag 7 februari 2013

  Verkeerscontrole in Oosterhout
  Politienieuws
  Donderdag 7 februari 2013 om 15:50

  Oosterhout - de Vijf Eikenweg zijn vanmorgen tussen 08.00 uur en 15.30 uur 4.066 bestuurders een radarcontrole op snelheid gepasseerd. Er reden 43 personen harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 103 km/u.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid
  Vrachtwagen ramt geparkeerde auto's in Oosterhout
  Politienieuws
  Donderdag 7 februari 2013 om 13:44

  Oosterhout - Een 62-jarige vrachtwagen chauffeur is vanmorgen 7 februari rond 08.30 uur van zijn eigen weghelft afgeraakt. Hij reed naar de linkerzijde van de Souvereinstraat via de berm en een parkeerterrein tegen de voorkant van een bedrijf. De chauffeur was waarschijnlijk onwel geworden.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?