Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Industrieterrein Vijf Eiken

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Industrieterrein Vijf Eiken. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Industrieterrein Vijf Eiken op onderwerp:

  Zaterdag 4 juli 2015

  Aanhouding na diefstal tas in zwembad
  Politienieuws
  Zaterdag 4 juli 2015 om 12:32

  Oosterhout - In het recreatiepark aan het Wilhelminakanaal Zuid werden vrijdagmiddag de tassen van twee 13-jarige Oosterhouters gestolen, die zij tijdens het zwemmen had weggelegd bij de trampoline. Een van de benadeelden zag een eveneens 13-jarige Oosterhoutse jongen even later met zijn tas lopen. Deze knul, die beweerde dat hij dacht dat het om de tas van een vriend ging, werd aangehouden.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken

  Woensdag 6 maart 2013

  Bestelbus gestolen bij een bedrijfsinbraak in Oosterhout
  Politienieuws
  Woensdag 6 maart 2013 om 15:22

  Oosterhout - Vanmorgen is omstreeks 07.00 uur ontdekt dat is ingebroken in een bedrijfspand aan de Mechelaarstraat. De daders hebben een ruit van een roldeur ingeslagen. Uit de loods is een Mercedes bestelbus gestolen met het kenteken 8-VSH-60. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?