Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Roermondse Veld

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Roermondse Veld. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Roermondse Veld op onderwerp:

  Vrijdag 2 september 2016

  Schietpartij op Nassaustraat
  Politienieuws
  Vrijdag 2 september 2016 om 19:06

  Roermond - Vrijdagavond rond 18.15 uur vond een schietpartij plaats op de Nassaustraat in Roermond. Een auto met enkele inzittenden werd beschoten door inzittenden van twee andere auto’s. De politie is een onderzoek gestart en de weg ter plaatse is afgezet. Er zijn, voor zover nu bekend, geen gewonden gevallen. Meer informatie volgt.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld

  Maandag 30 mei 2016

  Agenten houden man met vuurwapen aan
  Politienieuws
  Maandag 30 mei 2016 om 09:48

  Roermond - Zondagmiddag controleerden agenten twee jongens bij Gebroek. Een van hen bleek inbrekersspullen bij zich te hebben. Bij verdere controle wilde hij er vandoor rennen. Dat lukte niet, wel gooide hij nog een vuurwapen weg.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld

  Vrijdag 12 december 2014

  Bewoonster opgesloten na gewapende overval
  Politienieuws
  Vrijdag 12 december 2014 om 16:20

  Roermond - Twee onbekende mannen overvielen vrijdagmorgen een woning aan de Burgemeester Brouwersstraat in Roermond. Nadat de 63-jarige bewoonster de deur openmaakte nadat er werd aangebeld drongen twee gemaskerde mannen de woning binnen. Ze bedreigden de vrouw met een mes en sloten haar op in het washok. Vervolgens doorzocht het tweetal de woning en ging er tussenuit met nog onbekende buit.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld

  Donderdag 26 december 2013

  Overlopen inbreker verwondt bewoner
  Politienieuws
  Donderdag 26 december 2013 om 00:40

  Roermond - Een 26-jarige bewoner van de Zandbergstraat is op woensdagavond door een inbreker verwond nadat de man de inbreker had overlopen. De inbreker stak de bewoner met een schroevendraaier in het gezicht. De man wordt in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roermondse Veld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?