Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Roermondse Veld

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Roermondse Veld.

  Donderdag 28 juni 2018

  Woning Bredeweg 411 Roermond

  Het adres van deze woning uit 1953 is Bredeweg 411 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 145m² en een perceeloppervlakte van 374m² en heeft 10 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 137.500.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld » 6043GD

  Zondag 10 september 2017

  Woning Bredeweg 322 Roermond

  Het adres van deze woning uit 2006 is Bredeweg 322 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 137m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 180.000.

  Roermond » Roermond-Oost » Roermondse Veld » 6043GH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roermondse Veld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?