Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Roermond-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Roermond-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Roermond-Zuid op onderwerp:

  Zondag 29 april 2018

  Politie zoekt verdachten schietincident, onderzoek loopt
  Politienieuws
  Zondag 29 april 2018 om 19:48

  Roermond - De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het schietincident dat zich zondagmiddag voltrok in Kitskensdal in Roermond. Er wordt nog uitgekeken naar meerdere personen die verdacht worden van betrokkenheid bij het voorval. De twee die gewond raakten worden behandeld in het ziekenhuis.

  Roermond » Roermond-Zuid » Kitskensdal
  Schoten gelost na vechtpartij
  Politienieuws
  Zondag 29 april 2018 om 16:03

  Roermond - Bij een vechtpartij aan de Kitskensdal zijn vanmiddag rond 15.30 uur schoten gelost. De twee personen die hierbij gewond zijn geraakt, zijn momenteel aanspreekbaar. Hulpdiensten zijn ter plaatse.

  Roermond » Roermond-Zuid » Kitskensdal

  Zondag 2 oktober 2016

  Aangetroffen lichaam langs weg vermoedelijk van vermiste man
  Politienieuws
  Zondag 2 oktober 2016 om 15:41

  Roermond - Naar aanleiding van een melding door een passant trof de politie zondagmiddag een lichaam en een scootmobiel aan langs de Keulsebaan. Voorlopig onderzoek wijst erop dat het vermoedelijk gaat om een sinds eind augustus vermiste man uit Roermond.

  Roermond » Roermond-Zuid

  Vrijdag 12 augustus 2016

  Politie onderzoekt woningoverval
  Politienieuws
  Vrijdag 12 augustus 2016 om 20:32

  Roermond - De politie stelt een onderzoek in naar een woningoverval aan de Karel Doormanstraat op vrijdagavond. Bij de overval raakte de bewoner van een appartement ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

  Roermond » Roermond-Zuid » De Kemp

  Zaterdag 30 april 2016

  Man overleden bij bedrijfsongeval
  Politienieuws
  Zaterdag 30 april 2016 om 16:59

  Roermond - Bij een ongeval bij een bedrijf aan de Albert Einsteinweg in Roermond is vanmiddag rond 15.15 uur een 23-jarige man uit St. Odilienberg overleden. De man is tijdens zijn werk bekneld geraakt onder een heftruck. De hulpdiensten ter plaatse hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Wat er precies gebeurd is zal worden onderzocht door de politie en de arbeidsinspectie.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek

  Zaterdag 17 januari 2015

  Dodelijk ongeval
  Politienieuws
  Zaterdag 17 januari 2015 om 15:44

  Roermond - Bij een noodlottig ongeval is zaterdagmiddag de bewoner van een woning aan de Dirksbergerweg om het leven gekomen. Dat gebeurde toen hij bij het verplaatsen van hooi bekneld raakte tussen de voorvork van zijn tractor.

  Roermond » Roermond-Zuid » Kitskensdal

  Vrijdag 5 september 2014

  Mannen gooien drugs en telefoons over gevangenismuur
  Politienieuws
  Vrijdag 5 september 2014 om 09:37

  Roermond - De politie heeft donderdagmiddag 4 september 2014 omstreeks 15:30 uur twee mannen opgepakt kort nadat ze een pakketje over de gevangenismuur van de Penitentiaire Inrichting Zuid-Oost aan de Keulsebaan in Roermond hadden gegooid.

  Roermond » Roermond-Zuid

  Vrijdag 18 juli 2014

  Bejaarde vrouw beroofd
  Politienieuws
  Vrijdag 18 juli 2014 om 12:01

  Roermond - Donderdagmiddag rond 17.00 uur is een 85-jarige vrouw in haar eigen woning aan de Heinsbergerweg beroofd van enkele sieraden.

  Roermond » Roermond-Zuid

  Donderdag 8 mei 2014

  Schietincident op straat
  Politienieuws
  Donderdag 8 mei 2014 om 09:00

  Roermond - Vanmorgen rond 08:00 uur zijn er schoten gelost op de Parklaan op het moment dat daar een advocaat aanwezig was. De advocaat raakte niet gewond. De politie vermoedt dat de mogelijke dader een bekende van de advocaat is. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

  Roermond » Roermond-Zuid » Kapel-Muggenbroek

  Dinsdag 4 maart 2014

  Overvaller weigert snack
  Politienieuws
  Dinsdag 4 maart 2014 om 10:07

  Roermond - Een gewapende overvaller heeft maandagvond bij een friture aan de Herkenbosscherweg geen geld buitgemaakt en een snack geweigerd.

  Roermond » Roermond-Zuid
  Bestuurder gestolen auto gepakt na achtervolging
  Politienieuws
  Dinsdag 4 februari 2014 om 13:12

  Roermond / Melick - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag na een achtervolging een 19-jarige man uit Roermond aangehouden. Hij reed samen met een andere jongeman in een gestolen auto. Deze bijrijder wist te ontkomen.

  Roermond » Roermond-Zuid » Kapel-Muggenbroek

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roermond-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?