Bedrijven in Roermond-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Roermond-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roermond-Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

HHD Security
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming HHD Security is gevestigd op Keulsebaan 86 te Roermond en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

KIT International
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming KIT International is gevestigd op Heinsbergerweg 109 te Roermond en is actief in de branche reisbureaus.

Win Security
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Win Security is gevestigd op Pastoor Adamsstraat 42 te Roermond en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Rosalyn van Eldik
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Rosalyn van Eldik is gevestigd op Kapellerhof 39 te Roermond en is actief in de branche Eventcatering.

R.M Zorg voor Iedereen
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming R.M Zorg voor Iedereen is gevestigd op Karel Doormanplein 23 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

S.B.M. Zorg voor iedereen
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming S.B.M. Zorg voor iedereen is gevestigd op Karel Doormanplein 23 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Donderdag 24 augustus 2023

JLK Belastingadvies
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JLK Belastingadvies is gevestigd op Heinsbergerweg 36 te Roermond en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Eethuis Nur
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Eethuis Nur is gevestigd op De Ruyterstraat 5 te Roermond en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

23 ALLROUND
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming 23 ALLROUND is gevestigd op Celebesstraat 38 te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dr. Awin Aesthetics
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Dr. Awin Aesthetics is gevestigd op Kempweg 7D te Roermond en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

STASID
Opgericht in Juli 2023

De onderneming STASID is gevestigd op Admiraal Helfrichstraat 86 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 25 juli 2023

Spodok
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Spodok is gevestigd op Deken Rhoenstraat 13 te Roermond en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Steevens Tuinen
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Steevens Tuinen is gevestigd op Gebroeders Pijpersstraat 47 te Roermond en is actief in de branche Landschapsverzorging.

cruze
Opgericht in Juli 2023

De onderneming cruze is gevestigd op Heinsbergerweg 27 te Roermond en is actief in de branche Carrosseriebouw.

Elinos grondwerken
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Elinos grondwerken is gevestigd op Herkenbosscherweg 6 te Roermond en is actief in de branche Grondverzet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent