Nieuws over Wateringse Veld

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Wateringse Veld. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Wateringse Veld op onderwerp:

  Onderzoek woningoverval leidt tot nieuwe aanhoudingen
  Donderdag 18 mei 2017 om 13:08

  Den Haag - Het onderzoek naar een overval op de bewoner van een woning aan de Gedempte Burgwal heeft, bovenop de vier aanhoudingen in april, geleid tot twee nieuwe aanhoudingen. Dinsdag 16 mei werden twee Hagenaars van 21 en 45 jaar aangehouden. Zij zitten vast voor verhoor.

  's-GravenhageWateringse VeldDiefstal
  Identiteit doodgeschoten man bekend
  Dinsdag 18 april 2017 om 15:24

  Den Haag - De identiteit van de doodgeschoten man op maandag 17 april op een parkeerplaats op de Sylvain Poonsstraat is bekend bij de politie. Omdat de familie nog niet op de hoogte is kunnen de gegevens nog niet worden gedeeld. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

  's-GravenhageWateringse VeldZonne VeldSchietincident
  Tienduizendste slachtoffer kindermisbruik geïdentificeerd
  Woensdag 11 januari 2017 om 16:05

  Den Haag / Lyon - In de internationale strijd tegen het seksuele misbruik van kinderen is het tienduizendste slachtoffer geïdentificeerd. Een zeer belangrijk hulpmiddel hiervoor is de International Child Sexual Exploitation (ICSE) mediadatabase. Dankzij de herkenning kunnen tot dan toe anonieme slachtoffers in veiligheid worden gebracht. De database is in beheer bij Interpol. Nederland heeft hiervoor twee politiemedewerkers gedetacheerd in Lyon.

  's-GravenhageWateringse VeldParkbuurt oosteinde
  Bekende inbrekers aangehouden dankzij alerte getuige
  Dinsdag 27 december 2016 om 15:36

  Den Haag - Twee Hagenaars werden op heterdaad aangehouden nadat ze probeerden in te breken in een woning in de Fonteinkruidstraat. Een alerte getuige waarschuwde op vrijdagavond 23 december de politie.

  's-GravenhageWateringse VeldZonne VeldInbraak
  Rechercheonderzoek resulteert in meerdere aanhoudingen, inbeslagname van geld en verdovende middelen
  Dinsdag 9 augustus 2016 om 12:19

  Den Haag - De aanhouding van een verdachte op donderdagavond 21 juli leidde tot meerdere resultaten binnen een rechercheonderzoek van de politie eenheid Den Haag.

  's-GravenhageWateringse VeldErasmus VeldDrugs
  Twee jongens aangehouden wegens poging woninginbraak
  Dinsdag 26 juli 2016 om 10:18

  Den Haag - De politie heeft maandagmiddag 25 juli twee jongens van 15 en 17 jaar aangehouden op verdenking van een poging woninginbraak op de Waterbiesweg.

  's-GravenhageWateringse VeldZonne VeldDiefstal
  Henneptoppen in schuur aangetroffen
  Dinsdag 14 juni 2016 om 11:26

  Den Haag - Het hennepteam van Den Haag Zuid heeft maandag 13 juni 670 gram henneptoppen in zakken in een schuur aan de Kernheimstraat aangetroffen en in beslag genomen. De bewoners, een 38-jarige vrouw en een 42-jarige man, werden aangehouden.

  's-GravenhageWateringse VeldParkbuurt oosteindeDrugs
  Tien aanhoudingen bij hennepkwekerij
  Donderdag 7 april 2016 om 17:30

  Den Haag - Tien mannen en vrouwen liepen tegen de lamp toen agenten een woning in de Chicagostraat binnenvielen. Agenten stelden op woensdagochtend 6 april een onderzoek in na een anonieme tip.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldDrugs
  Anonieme tip leidt naar hennepkwekerij in woning
  Woensdag 3 februari 2016 om 16:20

  Den Haag - In een woning in het Miamihof vond de politie op dinsdag 2 februari een wietplantage. Omdat er mogelijk iemand met een vuurwapen binnen zou zijn, ging het Arrestatieteam de woning in.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldDrugs
  Deze week in Team West
  Maandag 11 januari 2016 om 15:34

  Den Haag, Westland, Zoetermeer - Dinsdag 12 januari is het regionale opsporingsprogramma Team West terug van weggeweest en gaat de politie weer op zoek naar de identiteit van een aantal verdachten van misdrijven. Dinsdag 12 januari komen daarom -onder voorbehoud- de volgende zaken aan bod:

  's-GravenhageWateringse VeldZonne VeldOverval
  Forse vangst illegaal vuurwerk en gestolen drank
  Donderdag 26 november 2015 om 12:27

  Den Haag - Een 50-jarige Hagenaar bleek zo’n 2.400 kilo illegaal vuurwerk en 80 flessen drank in zijn busje te hebben liggen. Het zware vuurwerk en de mogelijk gestolen alcohol werd gevonden toen agenten de man op woensdagavond 25 november controleerden op de Oude Middenweg.

  's-GravenhageWateringse VeldVerkeersovertreding
  Twee mannen aangehouden wegens poging woninginbraak
  Vrijdag 13 november 2015 om 11:22

  Den Haag - De politie heeft vrijdag 13 november om 03.15 uur na een melding van een poging woninginbraak een 21-jarige Hagenaar en een 22-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldDiefstal
  Straatrovers op witte scooter gevlucht
  Donderdag 13 augustus 2015 om 13:38

  Den Haag - Twee straatrovers vluchtten weg op een witte scooter nadat ze een 28-jarige Hagenaar beroofden met een vuurwapen. De straatroof vond plaats in de Laan van Wateringense Veld op woensdag 12 augustus rond 20:30 uur. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen om zich te melden.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldOverval
  Insluipers bedreigen vrouw
  Zondag 12 juli 2015 om 11:44

  Den Haag - Politieagenten stelden zaterdag 11 juli een onderzoek in nadat een bewoonster van de Bostonsingel door insluipers was bedreigd.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldInbraak
  Jonge inbrekers aangehouden
  Vrijdag 5 juni 2015 om 09:40

  Den Haag - Dankzij een melding van oplettende getuigen konden agenten donderdag 4 juni drie jonge inbrekers in de kraag vatten. Zij worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een wonig aan het Laantje van Salland.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldInbraak
  Man in bestelbus laat auto zwaar beschadigd achter
  Vrijdag 16 januari 2015 om 10:54

  Den Haag - Een nog onbekende man reed donderdag 15 januari hard tegen een geparkeerde auto aan op de Oude Middenweg. De auto raakte hierbij zwaar geschadigd. De politie zoekt getuigen.

  's-GravenhageWateringse Veld(Verkeers)ongeval
  Wietlucht verraadt knipperij
  Dinsdag 15 juli 2014 om 11:59

  Den Haag - Agenten hielden op maandagavond 14 juli bij een schuur vier verdachten aan. Ook namen ze meerdere kilo’s henneptoppen en drie voertuigen in beslag. De schuur stond bij een woning aan het Oosteinde.

  's-GravenhageWateringse VeldParkbuurt oosteindeDrugs
  Woninginbrekers op heterdaad betrapt
  Zondag 30 maart 2014 om 11:57

  Den Haag - Agenten hielden vrijdag 28 maart om 21.55 uur in de Henri ter Hallstraat drie mannen, twee 18-jarigen uit Den Haag en een 18-jarige uit Wateringen, aan als verdachten van een woninginbraak.

  's-GravenhageWateringse VeldZonne VeldInbraak
  Bewoner houdt verdachte poging inbraak aan
  Maandag 3 maart 2014 om 10:19

  Den Haag - Een 39-jarige Hagenaar werd zondagavond 2 maart aangehouden op verdenking van een poging inbraak in een woning aan de De Rhijenhof.

  's-GravenhageWateringse VeldErasmus VeldInbraak
  Verdachte van woninginbraak aangehouden
  Dinsdag 18 februari 2014 om 11:54

  Den Haag - Agenten hebben dinsdag 18 februari een 58-jarige Hagenaar aangehouden op verdenking van een woninginbraak op de Kwaklaan in Wateringen.

  's-GravenhageWateringse VeldHoge VeldInbraak

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wateringse Veld

  Instellen

  Buurten in Wateringse Veld

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk