Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Overvecht

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Overvecht. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Overvecht op onderwerp:

  Woensdag 5 december 2018

  Aanhoudingen gestolen computerapparatuur Utrecht
  Politienieuws
  Woensdag 5 december 2018 om 17:33

  Utrecht - Op 3 december meldde zich een meneer aan de balie van het bureau aan de Kaap Hoorndreef in Overvecht. Hij had op 25 november aangifte gedaan van diefstal van computerspullen uit een box ter waarde van vele duizenden euro's. Nu was hem via via ter ore gekomen dat iemand computerspullen te koop aanbod, die verdacht veel leken op zijn gestolen spullen.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-zuid

  Donderdag 3 mei 2018

  Nog twee aanhoudingen voor autobrandstichting
  Politienieuws
  Donderdag 3 mei 2018 om 10:26

  Utrecht - Na de aanhouding van twee mannen voor autobrandstichting op de Pagodedreef in Utrecht van maandag 30 april, zijn nu ook twee vrouwen aangehouden voor betrokkenheid bij de verzekeringsfraude die na de autobrand heeft plaatsgevonden. De twee vrouwen werden dinsdag 1 mei aangehouden. Alle verdachten zitten nog vast.

  Utrecht » Overvecht » Tigrisdreef en omgeving

  Dinsdag 1 mei 2018

  Aanhoudingen voor autobrandstichting
  Politienieuws
  Dinsdag 1 mei 2018 om 09:30

  Utrecht - Maandag 30 april heeft de politie twee mannen uit Utrecht aangehouden. Rechercheonderzoek leidde naar de twee, die verdacht worden van autobrandstichting. Eén van de twee is de gebruiker van de auto.

  Utrecht » Overvecht » Tigrisdreef en omgeving
  Gewonde bij frontale botsing Rio Brancodreef
  Politienieuws
  Zondag 1 april 2018 om 14:54

  Utrecht - Een 48-jarige man uit Utrecht is zondag 1 april ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Rio Brancodreef ter hoogte van de Bostondreef. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-noord, Klopvaart

  Dinsdag 27 februari 2018

  Scooterrijder overleden na aanrijding
  Politienieuws
  Dinsdag 27 februari 2018 om 10:35

  Utrecht - Een 16-jarige jongen die maandagmiddag 26 februari betrokken was bij een aanrijding op het Henri Dunantplein, is overleden. Het Tactisch Verkeersteam doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

  Utrecht » Overvecht

  Woensdag 27 december 2017

  Meerdere autobranden tijdens kerstdagen
  Politienieuws
  Woensdag 27 december 2017 om 15:23

  Utrecht - In de stad Utrecht zijn afgelopen kerstdagen meerdere auto’s getroffen door brand. Dit gebeurde in verschillende wijken. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting, vermoedelijk door jeugd uit de wijk.

  Utrecht » Overvecht » Tigrisdreef en omgeving

  Dinsdag 19 december 2017

  Update schietincident Overvecht
  Politienieuws
  Dinsdag 19 december 2017 om 14:49

  Utrecht - In het onderzoek naar het schietincident dat plaatsvond in de nacht van zondag op maandag deed het onderzoeksteam zes doorzoekingen. Daar zijn onder andere track & trace-systemen, observatiemiddelen en een hoeveelheid (hard) drugs in beslag genomen.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-noord, Klopvaart

  Maandag 18 december 2017

  Onderzoek naar schietincident Overvecht
  Politienieuws
  Maandag 18 december 2017 om 12:32

  Utrecht - In de nacht van zondag 17 op maandag 18 december is er met vermoedelijk een automatisch vuurwapen geschoten op een rijdende auto. Twee inzittenden raakten daarbij gewond. Bij het schietincident is ook een 81-jarige bewoonster van de Japuradreef gewond geraakt. Zij lag in haar woning te slapen en werd door een kogel geraakt in haar been.

  Utrecht » Overvecht » Vechtzoom-noord, Klopvaart

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Overvecht

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?