Nieuws over Wijchen kern

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Wijchen kern. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Wijchen kern op onderwerp:

  Dinsdag 17 juli 2018

  Politie onderzoekt steekincident
  Politienieuws
  Dinsdag 17 juli 2018 om 10:26

  Wijchen - De politie doet onderzoek naar een steekincident in Wijchen. Maandag kreeg de politie aan het begin van de avond een melding binnen dat een man was neergestoken aan De Ververt. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Agenten konden vrijwel direct een verdachte aanhouden.

  Wijchen » Wijchen kern » De Ververt

  Maandag 29 mei 2017

  Nijmegenaar opgepakt na auto-inbraak
  Politienieuws
  Maandag 29 mei 2017 om 11:46

  Wijchen - De politie heeft zondagnacht in Wijchen een 34-jarige man uit Nijmegen opgepakt. De man wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in een geparkeerde bestelauto aan De Meren.

  Wijchen » Wijchen kern

  Zondag 30 april 2017

  Onderzoek gestart na aantreffen dode vrouw
  Politienieuws
  Zondag 30 april 2017 om 14:10

  Wijchen - In een woning aan de Reigerstraat in Wijchen is in de ochtend van 30 april het lichaam van een dode vrouw aangetroffen. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is. Om vast te stellen of er sprake is van een misdrijf (of juist niet) is de politie een onderzoek gestart.

  Wijchen » Wijchen kern » Wijchen Noord

  Zaterdag 28 januari 2017

  Man aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot
  Politienieuws
  Zaterdag 28 januari 2017 om 11:15

  Wijchen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 januari een 28-jarige man uit Wijchen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 22-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op aan zijn been.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum
  Auto inbrekers op heterdaad betrapt dankzijalerte melder
  Politienieuws
  Maandag 28 november 2016 om 11:40

  Wijchen - Dankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van zondag op maandag, twee mannen van 20 en 22 jaar uit Wijchen op heterdaad aan kunnen houden. Het duo was door de getuige gezien bij een inbraak in een auto in de Blauwe Hof in Wijchen. De getuige had direct de politie gebeld waarop zij kort daarna in de omgeving konden worden aangehouden.

  Wijchen » Wijchen kern » Blauwe Hof

  Woensdag 9 november 2016

  Politie rondt onderzoek naar dode man Wijchen af
  Politienieuws
  Woensdag 9 november 2016 om 13:25

  Wijchen - De politie heeft het onderzoek naar de toedracht van het overlijden van een 84-jarige inwoner van Overasselt afgerond. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man niet door een misdrijf maar door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. De familie is hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.

  Wijchen » Wijchen kern » Wijchen Noord

  Zondag 6 november 2016

  Overval op cafetaria, verdachte aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 6 november 2016 om 10:26

  Wijchen - Zaterdagavond 5 november heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Homberg in Wijchen. Iets meer dan een uur later is een 22-jarige man uit Groesbeek aangehouden op verdenking van het plegen van de overval. De politie is nog wel dringend op zoek naar getuigen die iets gezien of mogelijk gevonden hebben.

  Wijchen » Wijchen kern » Homberg

  Maandag 31 oktober 2016

  Overlijden man nader onderzocht: politie op zoek naar getuigen
  Politienieuws
  Maandag 31 oktober 2016 om 17:31

  Wijchen - De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden van een 84-jarige inwoner van Overasselt. Het slachtoffer werd in de late avond van zaterdag 29 oktober zwaargewond aangetroffen bij zijn auto aan de Buizerdstraat in Wijchen. De man uit Overasselt werd kort nadat hij was gevonden overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de loop van de nacht is overleden.

  Wijchen » Wijchen kern » Wijchen Noord

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?