Nieuws over Centrum

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Centrum. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Centrum op onderwerp:

  Zaterdag 28 januari 2017

  Man aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot
  Politienieuws
  Zaterdag 28 januari 2017 om 11:15

  Wijchen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 januari een 28-jarige man uit Wijchen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 22-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op aan zijn been.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  Donderdag 30 juli 2015

  Eigenaar vindt gestolen kart terug
  Politienieuws
  Donderdag 30 juli 2015 om 10:24

  Wijchen - De politie heeft woensdagmiddag een 54-jarige inwoner van de gemeente Wijchen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling van een kart. De kart had hij via marktplaats te koop aangeboden.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  Maandag 6 april 2015

  Grote brand in seniorenflat
  Politienieuws
  Maandag 6 april 2015 om 08:59

  Wijchen - Maandagmorgen rond 04.45 uur maakten getuigen, jongens uit Wijchen, melding van brand in een seniorenflat boven een rij winkels aan het Europaplein. De hulpverleningsdiensten politie, brandweer en ambulance rukten meteen uit. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand en er werd een grip 1 situatie afgekondigd. Twee jongens hebben samen met de eerste agenten ter plaatse alles in het werk gesteld om bewoners te waarschuwen. Een van de jongens (19) wist een persoon uit een brandend appartement te halen. Vier personen, waaronder de 19-jarige, moesten vanwege het inademen van rook naar ziekenhuizen in Nijmegen gebracht worden. Vijf anderen zijn ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken, onder hen twee agenten.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  Donderdag 9 oktober 2014

  Drie personen aangehouden voor diefstal fietsen
  Politienieuws
  Donderdag 9 oktober 2014 om 11:13

  Wijchen - Op het Europaplein in Wijchen zijn woensdag 8 oktober drie personen aangehouden omdat ze drie gestolen fietsen in een bestelbus vervoerden.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  Vrijdag 23 mei 2014

  Snorfietser onder invloed
  Politienieuws
  Vrijdag 23 mei 2014 om 09:55

  Wijchen - De politie heeft donderdagochtend een 43-jarige man uit Wijchen aangehouden voor het rijden onder invloed. Medewerkers van Bureau Toezicht hadden de man op de Markt rijdend aangetroffen en had daarbij een gesloten verklaring genegeerd. De Wijchenaar werd staande gehouden. De man kon zich niet legitimeren en daarom werd de politie erbij gevraagd.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  Dinsdag 4 februari 2014

  Eigenaar ziet gestolen fiets terug, man aangehouden
  Politienieuws
  Dinsdag 4 februari 2014 om 12:17

  Wijchen - Nadat de eigenaar maandag 3 februari zijn gestolen fiets terug zag in Wijchen kon de politie een verdachte aanhouden wegens heling.

  Wijchen » Wijchen kern » Centrum

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?