Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Saltshof

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Saltshof. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Saltshof op onderwerp:

  Zondag 7 augustus 2016

  Aangehouden voor het bezit van drugs.
  Politienieuws
  Zondag 7 augustus 2016 om 11:25

  Wijchen - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag op de Schoenaker een 22-jarige inwoner van Wamel aangehouden. De man was in het bezit van meerdere zakjes met daarin drugs.

  Wijchen » Wijchen kern » Saltshof

  Zondag 5 juni 2016

  Politie zoekt getuigen na brand
  Politienieuws
  Zondag 5 juni 2016 om 11:25

  Wijchen - De politie is op zoek naar getuigen in het onderzoek naar een brand in Wijchen. Aan de Saltshof in Wijchen ging een auto in vlammen op, ook een garage raakte beschadigd.

  Wijchen » Wijchen kern » Saltshof

  Zaterdag 10 januari 2015

  Poging woningoverval; daders op de vlucht
  Politienieuws
  Zaterdag 10 januari 2015 om 10:34

  Wijchen - Vrijdagavond even voor 18.00 uur is een woning in de 12e straat van de Saltshof in Wijchen overvallen door twee onbekende mannen. De twee overvallers gingen te voet en er zonder buit vandoor. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

  Wijchen » Wijchen kern » Saltshof

  Donderdag 4 december 2014

  Meisje geslagen, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Donderdag 4 december 2014 om 14:34

  Wijchen - Donderdagochtend 4 december is op de parallelweg van de Schoenaker in Wijchen, een 13-jarig fietsster uit Beuningen uit het niets door een voorbijganger op het hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen.

  Wijchen » Wijchen kern » Saltshof

  Zaterdag 24 mei 2014

  Rijbewijs ingevorderd Beuningse
  Politienieuws
  Zaterdag 24 mei 2014 om 11:50

  Wijchen - In de nacht van vrijdag op zaterdag 24 mei heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 46-jarige Beuningse wegens het rijden onder invloed van alcohol.

  Wijchen » Wijchen kern » Saltshof

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?