Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Diezerpoort

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Diezerpoort. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Diezerpoort op onderwerp:

  Donderdag 8 maart 2018

  Politie onderzoekt straatroof
  Politienieuws
  Donderdag 8 maart 2018 om 09:13

  Zwolle - De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof, die plaatsvond op woensdag 7 maart rond 07.20 uur op de Timorstraat in Zwolle.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt
  Politie heeft onderzoek woningbrand Talentenplein afgerond, geen misdrijf
  Politienieuws
  Maandag 8 januari 2018 om 14:36

  Zwolle - Bij een brand op zaterdag 6 januari in een appartementencomplex aan het Talentenplein is een man ernstig gewond geraakt en vijf anderen werden behandeld in verband met ademhalingsproblemen. De politie heeft een misdrijf uitgesloten.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Woensdag 6 december 2017

  Maaltijdbezorger beroofd door drietal
  Politienieuws
  Woensdag 6 december 2017 om 10:28

  Zwolle - Een 17-jarige maaltijdbezorger werd op dinsdagavond 5 december door drie onbekende jongemannen beroofd van zijn portemonnee op de Vornkenstraat. De bezorger had om 19.00 uur net een maaltijd bezorgd en wilde op zijn scooter stappen toen de drie kwamen aanrennen vanuit de Mombaerstraat. Nadat ze zijn portemonnee afhandig hadden gemaakt, gingen ze er rennend vandoor in de richting van de Van Schoonhovenstraat.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Donderdag 20 april 2017

  Woningbrand door hennepkwekerij
  Politienieuws
  Donderdag 20 april 2017 om 17:23

  Zwolle - In de nacht van woensdag op donderdag 20 april is een brand ontstaan in een woning aan de Berkumstraat. Tijdens het blussen van de brand ontdekte de brandweer op zolder een afgebrande hennepkwekerij.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum

  Woensdag 8 maart 2017

  Recherche onderzoekt beroving maaltijdbezorger
  Politienieuws
  Woensdag 8 maart 2017 om 14:18

  Zwolle - Van dinsdag op woensdag 8 maart werd er kort na middernacht een maaltijdbezorger onder dreiging beroofd van o.a. zijn bestelling. Dit gebeurde in de Voochtstraat. De twee daders gingen er lopend met de gestolen goederen vandoor.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Vrijdag 20 januari 2017

  Duo opgepakt na drugsdeal
  Politienieuws
  Vrijdag 20 januari 2017 om 11:17

  Zwolle - De politie heeft donderdagmiddag in Zwolle twee mannen opgepakt nadat ze getuige was van een drugsdeal. Het gaat om twee Zwollenaren van 25 en 39 jaar.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Maandag 19 december 2016

  Getuigenoproep beroving
  Politienieuws
  Maandag 19 december 2016 om 16:42

  Zwolle - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die maandagmorgen 19 december plaatsvond op de Nijverheidstraat. Een 37-jarige Zwollenaar is daar tussen 10.45 uur en 11.15 uur beroofd door drie mannen.

  Zwolle » Diezerpoort

  Donderdag 17 november 2016

  Politie houdt vier verdachten aan in onderzoek drugsoverlast
  Politienieuws
  Donderdag 17 november 2016 om 12:49

  Zwolle - Op woensdag 16 november werden tijdens een geplande actie in de Vechtstraat door de politie vier verdachten aan gehouden voor vermoedelijke handel in drugs. Ook werd onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking in een woning uitgevoerd.

  Zwolle » Diezerpoort

  Dinsdag 20 september 2016

  Onderwerpen Onder de Loep donderdag 22 september 2016
  Politienieuws
  Dinsdag 20 september 2016 om 15:53

  Zwolle, Raalte, Heino, Hengelo, Deventer - Onderstaand de onderwerpen die donderdagavond 8 september behandeld worden in het opsporingsprogramma Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.45 uur en zal ieder ieder uur herhaald worden.

  Zwolle » Diezerpoort

  Zaterdag 25 juni 2016

  Man aangehouden voor betrokkenheid woningoverval
  Politienieuws
  Zaterdag 25 juni 2016 om 13:31

  Zwolle - Een 19-jarige man uit Zwolle is gisteren op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval die net na middennacht van vrijdag 20 mei op zaterdag 21 mei is gepleegd aan de Meppelerstraatweg in Zwolle. Zijn rol wordt nader onderzocht.

  Zwolle » Diezerpoort

  Woensdag 15 juni 2016

  Verdachte aangehouden voor woningoverval
  Politienieuws
  Woensdag 15 juni 2016 om 15:05

  Zwolle - De politie heeft dinsdag 14 juni een tweede verdachte aangehouden voor een woningoverval aan de Meppelerstraatweg. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwolle. Vrijdag 20 mei werden vier vrouwen overvallen. Hetzelfde weekend kon de politie een eerste verdachte aanhouden.

  Zwolle » Diezerpoort

  Donderdag 26 mei 2016

  Autobrand aangestoken
  Politienieuws
  Donderdag 26 mei 2016 om 11:57

  Zwolle - Op de IsaƤc van Hoornbeekstraat in Zwolle heeft woensdagavond laat een autobrand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek omdat er aanwijzingen zijn dat de brand is aangestoken. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Zaterdag 21 mei 2016

  Politie zoekt getuigen van woningoverval
  Politienieuws
  Zaterdag 21 mei 2016 om 09:51

  Zwolle - Op vrijdagavond kort voor middernacht werden agenten gestuurd naar een woning aan de Meppelerstraatweg in Zwolle. Ter plaatse hoorden ze dat zojuist een woningoverval had plaatsgevonden en dat vermoedelijk twee daders al waren verdwenen.

  Zwolle » Diezerpoort

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Diezerpoort

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?