Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Gerenlanden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Gerenlanden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Gerenlanden op onderwerp:

  Dinsdag 28 januari 2014

  Man aangehouden voor gewapende overval op supermarkt
  Politienieuws
  Dinsdag 28 januari 2014 om 15:09

  Zwolle - Op dinsdag 21 januari werd een 49-jarige Zwollenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd op een supermarkt aan de Sellekamp op vrijdagavond 6 december jl. Hierbij werd onder bedreiging van een vuurwapen de inhoud van een kassa buitgemaakt. Direct na de overval werd o.a. met een helikopter naar de overvaller gezocht. Bewakingsbeelden van de overval werden getoond in het regionale Opsporingsprogramma Onder de Loep op RTV Oost. Dit leverde diverse tips op. De verdachte werd afgelopen vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze stelde hem voor 14 dagen in bewaring. 2013103276

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden

  Woensdag 18 december 2013

  Overval supermarkt en straatroof in Onder de Loep
  Politienieuws
  Woensdag 18 december 2013 om 19:51

  Zwolle - Donderdagavond 19 december wordt in Onder de Loep op RTV Oost aandacht besteed aan drie Zwolse zaken. De uitzending begint om 17.10 uur en wordt herhaald om 18.10 en 19.10 uur. Na die tijd zijn alle onderwerpen ook te bekijken op het Youtubekanaal www.youtube.com/onderdeloep

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden

  Zaterdag 7 december 2013

  Politie onderzoekt overval op supermarkt
  Politienieuws
  Zaterdag 7 december 2013 om 15:11

  Zwolle - De politie doet onderzoek naar een gewapende overval bij een supermarkt aan de Sellekamp in Zwolle. Op vrijdag 6 december rond 21.45 uur kwam de overvaller op een caissière afgelopen en onder bedreiging van een wapen werd er geld afhandig gemaakt.

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gerenlanden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?