Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Brinkhoek

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Brinkhoek. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Brinkhoek op onderwerp:

  Woensdag 7 september 2016

  Getuigenoproep mishandeling
  Politienieuws
  Woensdag 7 september 2016 om 13:02

  Zwolle - Donderdagmiddag 1 september is een 14-jarige jongen mishandeld op de Haersterveerweg. Bij de mishandeling zijn vermoedelijk meerdere jongeren betrokken. Een fietser heeft de jongen geprobeerd te helpen. De politie onderzoekt de mishandeling en wil graag in contact komen met deze fietser en andere getuigen.

  Zwolle » Vechtlanden » Brinkhoek

  Zaterdag 2 november 2013

  Man aangehouden wegens diefstal uit sportcomplex
  Politienieuws
  Zaterdag 2 november 2013 om 15:28

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 november rond 01.45 uur een 27–jarige man uit Zwolle aangehouden aan de Haersterveerweg in Zwolle. De man wordt ervan verdacht een inbraak te hebben gepleegd in een sportcomplex aan de in Haersterveerweg in Zwolle.

  Zwolle » Vechtlanden » Brinkhoek

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Brinkhoek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?