Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in postcodegebied 5261LX

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in postcodegebied 5261LX. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 6 september 2017

  De Dak- En Schoorsteenspecialist
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 5 september 2017

  Op 5 september 2017 is het faillissement uitgesproken van De Dak- En Schoorsteenspecialist. Het insolventienummer is F.01/17/327. De Dak- En Schoorsteenspecialist is gevestigd in Vught. De Dak- En Schoorsteenspecialist is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.

  Vught » Vught-Zuid » Voorburg en omgeving » 5261LX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Voorburg en omgeving

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?