Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Kralingse Bos

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Kralingse Bos.

    Vrijdag 19 april 2013

    Woning Terbregseweg 193 Rotterdam

    Het adres van deze woning is Terbregseweg 193 te Rotterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 150m² en een perceeloppervlakte van 290m² en heeft 5 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, dakterras en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 329.000.

    Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos » 3062CR

    © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?